ΖΩΔΙΑ

5/12: Εστιάστε μόνο σε σημαντικά πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Δεκεμβρίου 2021

5/12: Εστιάστε μόνο σε σημαντικά πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω το μεσημέρι, ζητώντας από εμάς να αφήσουμε στην άκρη πράγματα τα οποία δεν είναι αντικειμενικά σημαντικά και να εστιάσουμε μόνο σε ότι έχει σημασία για την πορεία και εξέλιξή μας αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με την χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη σας ζητά να εστιάσετε στον επαγγελματικό σας τομέα με ανοιχτό μυαλό και ευέλικτη διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ανεξάρτητα τις ψυχικές σας φορτίσεις σήμερα καλείστε να δώσετε σημασία σε πράγματα τα οποία μπορούν με κόπο και προσπάθεια να αναπτυχθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με την χθεσινή Έκλειψη Σελήνης απέναντί σας, σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα από το μεσημέρι και μετά ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τους άλλους και συνδέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να πάρετε χαρά από δημιουργικά εγχειρήματα, όπως είπαμε, είναι πολύ ενεργή και θα πρέπει να δώσετε την ενέργειά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η σημερινή ημέρα από το μεσημέρι και μετά για να θέσετε τα πράγματα σε μια καλύτερη σειρά και να μπορέσετε να αρχίσετε να βάζετε τις σκέψεις σας σε εφαρμογή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία είναι βοηθητική αυτή την περίοδο ώστε να μπορέσετε να δείτε προς ποία κατεύθυνση μπορείτε να προσανατολιστείτε για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα από το μεσημέρι και μετά είναι κατάλληλη στιγμή να δράσετε προς μια πολύ συγκεκριμένη οδό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας είναι ακόμη πολύ έντονα ενεργή γιαυτό θα πρέπει να κινηθείτε και σήμερα με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας λειτουργεί υποστηρικτικά σήμερα για εσάς από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις έρχονται σήμερα και θα πρέπει πριν την όποια κίνηση αποφασίσετε να κάνετε να τις έχετε ταξινομήσει καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ότι έχει κοινωνικό χαρακτήρα και βοηθήστε όπου μπορείτε με τον τρόπο σας άλλους ανθρώπους ή μέλη μιας ομάδας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.