ΖΩΔΙΑ

06/12: Εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και συνδέσεις – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Δεκεμβρίου 2021

06/12: Εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και συνδέσεις – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιεί την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα φέρνοντας εντάσεις κυρίως στις προσωπικές μας σχέσεις και συνδέσεις. Η καταπολέμηση της όποιας αδικίας νιώθουμε πως γίνεται προς εμάς ή γύρω μας θα είναι το κύριο μοτίβο σήμερα και αύριο λόγω των συγκεκριμένων πλανητικών ενεργειών γιαυτό χρειάζεται να κάνουμε καλή εκτίμηση, στεκόμενοι σε αντικειμενικά κριτήρια, πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιούν όνειρα και φιλοδοξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα όραμά σας γίνεται δυνατότερο αυτές τις ημέρες λόγω των Εκλείψεων που σας επηρεάζουν έντονα και την Σελήνη στον Αιγόκερω μαζί με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω να φλερτάρει με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σήμερα να κάνετε πράγματα χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στον Αιγόκερω απέναντι σας μαζί με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δημιουργούν έντονη δυναμική ενέργεια η οποία θα πρέπει να εκτονωθεί με όσο πιο δημιουργικό τρόπο είναι εφικτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το πρόσφορο έδαφος το δημιουργούν η Σελήνη στον Αιγόκερω και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα για να δράσετε δυναμικά σε κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Αιγόκερω μαζί με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά σε ένα όραμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικούς τομείς αγγίζει η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την σύνοδο της Αφροδίτης (κυβερνήτης σας) με τον Πλούτωνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μη ρεαλιστικές προσδοκίες σας βοηθά η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδυαστικά με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να αφήσετε πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, να προσδιορίσετε καλύτερα τις ανάγκες αυτή την περίοδο στη ζωή σας, σας βοηθούν η Σελήνη στον Αιγόκερω μαζί με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια προσωπική αναγέννηση σε κάτι που σας ενδιαφέρει και συνδέεται με την εικόνα σας, σας βοηθούν η Σελήνη στο ζώδιο σας με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να μπείτε σε φάση περισυλλογής πριν αποφασίσετε την επόμενή σας κίνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, να ακολουθήσετε ένα όνειρο που συνδέεται περισσότερο με άλλα άτομα σε συλλογικό επίπεδο σας ωθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.