ΖΩΔΙΑ

7/12: Προσδιορίστε σωστά τις καταστάσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Δεκεμβρίου 2021

7/12: Προσδιορίστε σωστά τις καταστάσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Με την σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σήμερα θα είναι δυσκολότερο να διακρίνουμε την αλήθεια και το σωστό τόσο στις σκέψεις που κάνουμε όσο και στις δράσεις μας. Η ασάφεια μπορεί να λάβει εύκολα χώρα γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν θα χρειαστεί να προσδιορίσουμε σκέψεις και καταστάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μετρήστε καλά ότι ακούτε και ότι βλέπετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα έχετε την ανάγκη να μείνετε με τις σκέψεις σας αλλά ενδέχεται να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι να είστε περισσότερο προσεκτική/ός σήμερα ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους ανθρώπους ή/και τα επαγγελματικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια καθημερινή κατάσταση σήμερα ή ένα ζήτημα στην εργασία σας ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να βρείτε μόνη/ος σας τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα θα πρέπει να τις προχωρήσετε με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα μπορούσε μια κατάσταση να αναπτυχθεί με κάποιον τρόπο μέσα από επαφές και επικοινωνία με αρμόδιους στο είδος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θέλετε αλλά μακρυά από οικονομικά θέματα και συναλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας είναι ακόμη ενεργή γιαυτό οι ξαφνικές αλλαγές είναι στο πρόγραμμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις περνούν από μυαλό σας αλλά ειδικά σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός όσο αφορά τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που θα πάρετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, μπορεί να σας σπρώξει να κάνετε κινήσεις με σιγουριά και πυγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σεβαστείτε τους χρόνους σας και καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι περισσότερο αφηρημένο ή καλλιτεχνικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.