ΖΩΔΙΑ

8/12: Εξετάστε τα πράγματα από όλες τις πλευρές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Δεκεμβρίου 2021

8/12: Εξετάστε τα πράγματα από όλες τις πλευρές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δύναμη και περισσότερη αυτονομία επιφυλάσσει η σημερινή μέρα.

Η Σελήνη στον Υδροχόο τετράγωνο Ουρανό και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κρατάνε την ενέργεια της ημέρας αρκετά ψηλά ζητώντας να εστιάσουμε σε ό,τι μας γεμίζει δύναμη και μας κάνει περισσότερο αυτόνομους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα αφήστε τα γνωστά και τα συνηθισμένα και ανακαλύψτε νέες οδούς δημιουργίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και είστε σε θέση να κατανοήσετε με ώριμο τρόπο ποίες από τις σκέψεις που κάνετε αυτή τη στιγμή μπορούν πραγματικά να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν κυρίως έναν επαγγελματικό στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ψυχικές φορτίσεις είναι έντονα κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορείτε να τις ελέγχετε όλες με ώριμο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να μπουν στο μικροσκόπιο αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα είναι πολύ εύκολο να δώσετε την δυναμική σας σε ένα εργασιακό θέμα ή σε κάτι που σχετίζεται με την καριέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη αυτές τις ημέρες και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ναι, είναι αλήθεια πως πιέζεστε λίγο περισσότερο αυτή τη περίοδο αλλά είναι επίσης αλήθεια πως το πώς διαχειρίζεστε τα πράγματα είναι αξιοσημείωτο και είναι λόγω των ικανοτήτων σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια ωρολογιακή βόμβα κρατάτε στα χέρια σας αυτή τη στιγμή και δεν είστε σίγουρη/ος προς ποία κατεύθυνση θα ήταν καλύτερα να την εκτοξεύσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα βρίσκετε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και συνδέονται είτε με την συναισθηματική ή/και οικονομική σας ασφάλεια είτε με τις αξίες σας γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Πλούτωνα κάνοντας την προσωπική σας ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή ακόμη μεγαλύτερη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιό σας σήμερα αναπτερώνει το ηθικό σας αλλά και σας ωθεί προς δημιουργικές οδούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, λίγο πριν περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας, ακόμη στον Υδροχόο μαζί με τον Δία σήμερα, κινητοποιεί ακόμη περισσότερο την διαίσθησή σας και σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.