ΖΩΔΙΑ

9/12: Αέρας ανανέωσης και αισιοδοξίας σήμερα για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Δεκεμβρίου 2021

9/12: Αέρας ανανέωσης και αισιοδοξίας σήμερα για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα άστρα για σήμερα.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα η Σελήνη κοντά στον Δία φέρνει αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας για μια κατάσταση που μας ενδιαφέρει στο παρόν. Περνώντας στο ζώδιο των Ιχθύων θα προσθέσει μια νοσταλγική νότα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθούν οι πλανητικές επιρροές σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό θέμα θα μπορούσε να προχωρήσει σήμερα ή κάτι που χρειάζεται έξωθεν βοήθεια για να αναπτυχθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απέναντί σας, ενεργοποιεί την σύνδεσή σας με τις προσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη με τον Δία απέναντί σας, επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια καθημερινή κατάσταση σήμερα μπορεί να βοηθηθεί από εξωτερικούς παράγοντες εκτός της δικής σας δυναμικής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δράσετε προς μια κατεύθυνση η οποία εκτός από οφέλη θα σας δώσει και προσωπική χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να πάρετε χαρά για μια προσωπική υπόθεση στην οποία έχετε δουλέψει σκληρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει με δύο τρόπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας αυτές τις ημέρες ανεβάζει την ενέργεια στα ύψη αλλά θα πρέπει να προσέξετε οικονομικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα σας δίνει την εύνοια να κάνετε πράγματα για εσάς και μόνο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα από το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.