ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το ζώδιο, με το οποίο κανείς δεν θέλει να βγει ραντεβού


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό είναι το ζώδιο, με το οποίο κανείς δεν θέλει να βγει ραντεβού
Εάν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, το να βγεις ραντεβού ίσως είναι λίγο δυσκολότερο απ' ό,τι συνηθίζεται.

Το να βγαίνεις ραντεβού, σίγουρα δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία. Τα πάντα εξαρτώνται από τη χημεία και αυτή είναι λίγο δυσεύρετη εάν ψάχνεις σύντροφο ζωής. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο που εξελίσσεται η γνωριμία σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και όπως καταλήγει μια έρευνα που διεξήχθη από 2.000 Αμερικανούς, υπάρχει ένα ζώδιο, με το οποίο αποφεύγουν όλοι να βγαίνουν ραντεβού μαζί του.

Η έρευνα, που διεξήχθη από την OnePoll, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να σκεφτούν με ποιο ζώδιο δεν ήθελαν στο παρελθόν και συνεχίζουν να μη θέλουν να βγουν ραντεβού μαζί του. Εάν θες να μάθεις ποιο είναι το λιγότερο ποθητό και ελκυστικό ζώδιο, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις πως είναι οι Δίδυμοι, παρά το επικοινωνιακό τους χάρισμα.

Τα άτομα που αρνούνται πεισματικά να βγουν μαζί του, αγγίζουν το 42% και θεωρείται ότι ο κυριότερος λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή έχουν «πολλούς εαυτούς» και πολλές διαφορετικές γνώμες. Το να βγαίνεις επίσης με Διδύμους είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί έχουν διαρκώς ανάγκη από ενθουσιασμό και περιπέτεια στη ζωή τους, κάτι που σε κάνει να νιώθεις πάντα πως δεν τους προσφέρεις αρκετά.

Το βασικότερο όλων όμως σύμφωνα με το MindBodyGreen, είναι πως οι Δίδυμοι «είναι εκ φύσεως πολυγαμικοί» οπότε δεν μπορεί κανείς να τους εμπιστευτεί εύκολα εάν ψάχνει σοβαρή σχέση. «Δεν είναι ότι οι Δίδυμοι δεν κάνουν σταθερές σχέσεις αλλά θέλουν πάντα έναν αέρα ανανέωσης που μπορεί να τους στρέψει το ενδιαφέρον σε νέα πρόσωπα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.