ΖΩΔΙΑ

10/12: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Δεκεμβρίου 2021

10/12: Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας μας την ευκαιρία να κλείσουμε σήμερα και αύριο εκκρεμότητες κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Παράλληλα αναδεικνύει την προσωπική μας δημιουργικότητα και φαντασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά το πρόγραμμά σας παρόλο που θα βρίσκεστε εν κινήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το ενεργειακό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε σε κοινωνικό επίπεδο ακόμη και μέσα σε ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα και αύριο να έρθετε σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, με μεγαλύτερη ευαισθησία σας προτρέπει να δείτε τα πράγματα σήμερα η Σελήνη στους Ιχθύες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ανταμοιβές υπόσχονται οι ενέργειες που κάνετε σήμερα και αύριο, αρκεί να είναι σύμφωνες με τις βαθύτερές σας ανάγκες την ίδια στιγμή που δεν επιβαρύνετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα και αύριο ζητήματα που αφορούν σχέσεις ή/και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να ανοίξουν μπροστά σας όλα τα χρώματα της ίριδας και να πορευτείτε με κέντρο την ομορφιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη σήμερα και εσείς θα πρέπει να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αλλαγές φέρνει η σημερινή ημέρα ειδικά στην διάθεσή σας και σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, το σπίτι ή/και την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα κινηθείτε με μικρές και όχι πολλές τροποποιήσεις και μόνο αν το κρίνετε απολύτως απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε για οικονομικά ζητήματα ή κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε ή να κρατήσετε τις προσωπικές ισορροπίες ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.