ΖΩΔΙΑ

11/12: Ερωτευτείτε έναν επιτεύξιμο στόχο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Δεκεμβρίου 2021

11/12: Ερωτευτείτε έναν επιτεύξιμο στόχο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα μας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους περισσότερο ιδανικούς και ονειρικούς αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μας θέλουν γειωμένους στο εδώ και τώρα. Η ισορροπία μεταξύ πραγματικού και ονείρου θα είναι απαραίτητη ειδικά μπροστά σε ένα δίλλημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε χαλαρά το πρόγραμμά σας και αν είναι δυνατόν μεταθέστε σημαντικά πράγματα από την Δευτέρα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με ένα καλλιτεχνικό θέμα μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα ή να συναντηθείτε με ανθρώπους οι οποίοι σχετίζονται με την ομορφιά ή την τέχνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν σήμερα από τον στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δυνατές είναι οι εμπνεύσεις σας σήμερα και θα ήταν πολύ καλό αν μπορέσετε να τις προσαρμόσετε σε ένα εγχείρημα που ασχολείστε αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θετική σας ενέργεια και θέληση είναι κινητήριος δύναμη ειδικά αυτή την περίοδο που διανύετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα αφιερώστε χρόνο σε κάτι καλλιτεχνικό, κάτι που σχετίζεται με την ομορφιά και το κάλλος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σχετίζεται με την ομορφιά ή την τέχνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, για λίγο ακόμη ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δείχνει με ποίον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας παραγωγικά και στοχευμένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα ειδικά αν αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα σας συντροφεύουν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας πολλή ενέργεια και δύναμη για να κάνετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα είναι έντονη και μπορεί να οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σας γεμίζει ενέργεια και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και κυρίως επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.