ΖΩΔΙΑ

13/12: Ερμής στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Δεκεμβρίου 2021

13/12: Ερμής στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Απόψε αργά το απόγευμα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου. Αυτό το χρονικό διάστημα ο φτερωτός αγγελιοφόρος θα μας βοηθήσει να δούμε με περισσότερη ωριμότητα και σταθερότητα ότι είναι προς όφελός μας και θα μας δώσει την απαραίτητη ευελιξία ώστε να παραμείνουμε σταθερά, παρόλο τις αποσπάσεις, στον στόχο της επιλογής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη αξιολόγηση και χρήση των πληροφοριών που λαμβάνετε τόσο στα προσωπικά σας όσο και στο επαγγελματικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μέχρι 2 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει ιδιαίτερα βοηθητικά σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή ασχολείστε ήδη αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, να συνδεθείτε περισσότερο λειτουργικά θα σας βοηθήσει ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου αποφεύγοντας τις υπερβολές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με περισσότερο σταθερά και γειωμένα βήματα κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει βοηθητικά σε θέματα που είναι κινητοποιημένα στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η οργάνωση και τα προσεκτικά βήματα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Ερμή στον Αιγόκερω τα οποία σας ταιριάζουν γάντι. Μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να χειριστείτε λεπτομέρειες με πολύ μεθοδευμένο τρόπο ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός να μην γίνετε αυστηρή/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η διπλωματική στάση είναι το φόρτε σας και ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει όχι μόνο σε προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να περνάτε οποιαδήποτε εμπειρία μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο και όρια ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος ενέργειας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα διαπραγμάτευσης είτε αφορά ένα προσωπικό είτε οικονομικό ζήτημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, στο ζώδιό σας ο Ερμής κινείται μέχρι 2 Ιανουαρίου κάνοντας σας περισσότερο ετοιμόλογη/ο και θα αυξήσει την εξωστρέφειά σας την στιγμή που θα πρέπει να βγείτε δυναμικά για να διεκδικήσετε μια επιθυμία σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος, Ερμής, στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα κινητοποιήσει βαθύτερα συναισθήματα, θα δυναμώσει την διαίσθησή σας και θα μεγαλώσει την πίστη σας για ένα ιδανικό ή ξεχασμένο όνειρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 2 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μηνύματά σας, τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε ένα ευρύτερο κοινό, ομάδες ανθρώπων και ομοϊδεάτες οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.