ΖΩΔΙΑ

14/12: Άρης στον Τοξότη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Δεκεμβρίου 2021

14/12: Άρης στον Τοξότη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου μας βοηθά να αγωνιστούμε για ένα όραμα, για κάτι μεγαλύτερο, σε μία αλλαγή στάσης και φιλοσοφία ζωής. Το Στοιχείο της Φωτιάς (Τοξότης) για τον Άρη είναι η ένωση μεταξύ στόχου και μεθόδου. Μία σπίθα ενθουσιασμού, ένας φορέας φαντασίας, εξωστρέφειας και αισιοδοξίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη θα λειτουργήσει ευεργετικά μέχρι 25 Ιανουαρίου για εσάς προσθέτοντας ακόμη περισσότερο πάθος σε ότι θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε την συγκεκριμένη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αναγεννησιακή θα είναι η περίοδος με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου σε πολλά επίπεδα, κυρίως εσωτερικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, είστε έτοιμη/ος για μεγάλες περιπέτειες με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κάνετε κάτι που δεν το θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να βρείτε τα σωστά κανάλια «αποσυμπίεσης» ειδικά στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσάς ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με το όραμα, τα νέα εγχειρήματα και γενικότερα όπου χρειάζεται μια επιπλέον ώθηση για να υπάρξει γονιμοποίηση και επέκταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, λιγότερους περιορισμούς θα νιώθετε με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου χωρίς να σημαίνει πως υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτή την αίσθηση που θα έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μέχρι 25 Ιανουαρίου ο Άρης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να ξεδιπλώσετε το διπλωματικό σας ταλέντο και ταπεραμέντο σε πολλά τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένα μεγάλο ταξίδι υπόσχεται ο Άρης στον Τοξότη για εσάς μέχρι 25 Ιανουαρίου μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ανεβάζοντας την αισιοδοξία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια ανησυχία είναι έκδηλη εκ φύσεως σε εσάς, η οποία τώρα θα γίνει ακόμη πιο έντονη με τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι 25 Ιανουαρίου κρατώντας σας ζωντανό/ή και εν κινήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως οι άνθρωποι που αγαπάτε ή συνεργάζεστε λειτουργούν βάσει των δικών τους πεποιθήσεων και ενδοβολών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σε κοινωνικό επίπεδο και δραστηριότητες με ομάδες σας βοηθά ο Άρης στον Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου διευρύνοντας τον κύκλο σας και τον δημιουργικό σας κομμάτι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στον Τοξότη μέχρι 25 Ιανουαρίου λειτουργεί ενδυναμωτικά κυρίως σε ότι έχει όραμα, στόχο και εξερεύνηση σε όλους τους τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.