ΖΩΔΙΑ

15/12: Βρείτε την χρυσή τομή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Δεκεμβρίου 2021

15/12: Βρείτε την χρυσή τομή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στον Ουρανό ενεργοποιεί σήμερα την δυσαρμονική σχέση του με τον Κρόνο. Γεγονότα ενδέχεται να κινητοποιήσουν μια αίσθηση ανεπάρκειας και η θέληση να βρεθεί η χρυσή τομή είναι η μόνη λύση είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα οργανώστε καλά το πρόγραμμά σας αλλά έχετε κατά νου τον αστάθμιστο παράγοντα ο οποίος μπορεί να σας βγάλει εκτός αυτού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ότι και να έχετε αποφασίσει να κάνετε σήμερα, δώστε χώρο και σε κάτι που θα αφορά μόνο εσάς προσωπικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σε βαθύτερες σκέψεις σας βάζουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και καλό θα είναι να μην αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση σε κοινωνικό πλαίσιο ενδέχεται να σας απασχολήσει ανεξάρτητα το πρόγραμμα που έχετε σχεδιάσει να κάνετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλά ανοίγματα γιαυτό περιοριστείτε σε ότι είναι απόλυτα απαραίτητο να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι δραστηριότητες της ημέρας δεν θα λείψουν αλλά εσείς θα πρέπει να σεβαστείτε τους χρόνους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις σήμερα έρχονται στο μυαλό σας και θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις ή/και συνεργασίες είναι έντονα κινητοποιημένες καιρό τώρα αλλά υπάρχουν κάποιες ημέρες, όπως η σημερινή, που θα πρέπει να δράσετε με ιδιαίτερα συγκεκριμένο πλάνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο σας, ήδη σας έχει δείξει την ενέργειά του και είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα προς τον στόχο που έχετε βάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια, μια δημιουργική κατάσταση λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στη ζωή σας και σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα προσωπικό ζήτημα έρχεται στην επιφάνεια και θα πρέπει να του δώσετε σημασία έχοντας υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και οτιδήποτε κινητοποιείται στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.