ΖΩΔΙΑ

16/12: Δείξτε την αξία σας μέσα από τις δράσεις σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Δεκεμβρίου 2021

16/12: Δείξτε την αξία σας μέσα από τις δράσεις σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι αργά το βράδυ φέρνοντας μας σε επαφή με ότι έχει αξία για εμάς, απολαμβάνοντας και δημιουργώντας όπου μπορούμε σταθερές βάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μικρές χειρονομίες σήμερα μπορούν να δείξουν την αγάπη, την φροντίδα, το νοιάξιμο για τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να κάνετε πράγματα για εσάς και να ασχοληθείτε με ότι είναι πολύτιμο αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με βαθύτερες επιθυμίες σας οι οποίες νιώθετε πως δεν πραγματοποιούνται όσο θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να βρείτε ισορροπίες που έχουν χαθεί για κάποιον λόγο ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που εκτιμάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας στους ανθρώπους γύρω σας ή στους συνεργάτες σας στην εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα επαγγελματικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται με έναν σκοπό ζωής κινητοποιείται σήμερα και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να δείξετε την αξία σας μέσα από τις πράξεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εστιάστε στα θετικά σημεία μιας κατάστασης που είναι κινητοποιημένη στο σήμερα και δράστε με μαεστρία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια προσωπική κατάσταση ή σε επίπεδο συνεργασίας σήμερα θα πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να κινηθείτε αποφασιστικά σε κάτι που αφορά είτε την εργασία σας είτε μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οτιδήποτε εφήμερο ή με άμεση ημερομηνία λήξης δεν είναι της παρούσης και καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας προς εκεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να κάνετε δράσεις παρά να αναλωθείτε σε φιλοσοφικές συζητήσεις κυρίως σε προσωπικά σας θέματα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει μέσα από την ανταλλαγή ιδεών να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.