ΖΩΔΙΑ

20/12:Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Δεκεμβρίου 2021

20/12:Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Θεά των σχέσεων και συνεργασιών μπαίνει ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Η υπευθυνότητα και η ανάγκη για στέρεες βάσεις είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που ζητά η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Με την ανάδρομή της πορεία θα μας βοηθήσει, ακόμη και μέσα από προσκλήσεις και απαραίτητες αλλαγές, να δημιουργήσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες για να έχουμε σταθερές αξίες και σχέσεις στη ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα κινητοποιήσει κυρίως θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και γενικότερα σκοπούς της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για σχέδια τα οποία έχουν μακροπρόθεσμο στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω κινητοποιεί ευαίσθητες χορδές και φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερες επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δύσκολη εποχή για πρίγκιπες και εσείς ειδικά τώρα με την Αφροδίτη απέναντί σας το βιώνετε στο έπακρον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τέλος Ιανουαρίου κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας και γενικότερα με την καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω σας έχει φέρει σε επαφή με την ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από τα δημιουργήματά σας σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ιδιωτικά θέματα, το σπίτι και γενικότερα την προσωπική σας ζωή προσπαθεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ανανεώσει με κάποιον τρόπο ώστε να νιώθετε περισσότερο ευχαριστημένη/ος και ικανοποιημένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω το τελευταίο διάστημα έχει δώσει την δυναμική της κυρίως στους τομείς της επικοινωνίας και τις επαφές με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, εκκρεμότητες κυρίως οικονομικές ή ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας φέρνει η Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τέλος Ιανουαρίου για να διευθετηθούν και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα παραμείνει αρκετό καιρό δίνοντας την ευκαιρία να αλλάξετε πράγματα και να βελτιώσετε την εικόνα που δείχνετε στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις φέρνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω το τελευταίο διάστημα, κάποιες από τις οποίες μπορεί να σας έχουν βάλει σε διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αρκετά διεκπεραιωτική είναι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για εσάς προσωπικά μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.