ΖΩΔΙΑ

21/12: Προσοχή σε σχέση και συνδέσεις κάθε είδους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Δεκεμβρίου 2021

21/12: Προσοχή σε σχέση και συνδέσεις κάθε είδους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Με την Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο απέναντι από την σύνοδο Αφροδίτης (ανάδρομης) / Πλούτωνα και τον Ήλιο στην τελευταία μοίρα του Τοξότη δεν είναι καλή ημέρα για πολλές δράσεις. Επίσης, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Κάντε ανακωχή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δραστικές αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία ενδέχεται σήμερα να μην σας οδηγεί εκεί που έχετε βάλει αρχικά στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις και δράσεις γύρω από οικονομικά θέματα και ζητήματα που αφορούν γενικότερα τις αξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης και να μπείτε σε διλλήματα στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια πολύ συγκεκριμένη δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες παρά εξωτερικές δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα να περιμένετε πολλά από το κοινωνικό σας περιβάλλον ή τουλάχιστον να ζητάτε τα απαραίτητα ή αυτά που δικαιούστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα πάρτε τα πράγματα χαλαρά και αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις και επαφές ειδικά για σημαντικά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κινηθείτε με ασφάλεια όπως και να έχετε φτιάξει το σημερινό σας πρόγραμμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος αποχωρίζετε το ζώδιο σας σήμερα και μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να νιώθετε λίγο έξω από τα νερά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα ετοιμάζουν μια νέα δυναμική από αύριο και για τις επόμενες 30 ημέρες που θα περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ενδέχεται σήμερα να μην προχωρούν όπως θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σε μία άλλη περίπτωση θα ήταν πολύ βοηθητική για εσάς αλλά σήμερα με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν υπόσχεται την ίδια αποτελεσματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.