ΖΩΔΙΑ

25/12: Απολαύστε την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Δεκεμβρίου 2021

25/12: Απολαύστε την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Καλά Χριστούγεννα!

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ουρανό σήμερα και απέναντι από τον Ποσειδώνα μας βοηθούν να χαλαρώσουμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Το ζώδιο της Παρθένου που βρίσκεται η Σελήνη είναι το κατεξοχήν ζώδιο της προσφοράς και της φροντίδας οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα τρέχοντα της καθημερινότητάς μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα πραγματικά μπορείτε να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε την ημέρα ότι και αν κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, πολλά συναισθήματα είναι κινητοποιημένα σήμερα και όπως συνήθως γίνεται στην δική σας περίπτωση είναι αντίθετα και ποικίλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μέσα από την επικοινωνία και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας μπορείτε να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες ιδέες και να περάσετε όμορφα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι αξίες και ότι είναι πολύτιμο για εσάς έρχονται στην πρώτη γραμμή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας βοηθά να τα κάνετε όλα στην εντέλεια ώστε να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας παίρνοντας ταυτόχρονα προσωπική ικανοποιήση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να δίνεται η ευκαιρία να χαρείτε και να χαλαρώσετε αλλά διάφορες σκέψεις σας κρατούν και μοιάζει να μην παίρνετε όλη την χαρά που θα μπορούσατε να νιώσετε.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, φίλοι και άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σήμερα μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε οικεία και όμορφα. Αφεθείτε στη εορταστική ατμόσφαιρα αφήνοντας ότι σας ενοχλεί στην άκρη για σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δεν είναι σίγουρο πως βρίσκεστε εκεί που θα επιθυμούσατε ή με την σύνθεση που θα θέλατε αλλά αν το πάρετε λίγο διαφορετικά είναι σίγουρο πως θα περάσετε ευχάριστα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει την προσωπική σας Πρωτοχρονιά αυτές τις ημέρες και η Σελήνη σε ευνοϊκή όψη μαζί του αφήνει λίγα περιθώρια για να μην περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ενδέχεται να θέλατε να είναι αρκετά διαφορετικές οι συνθήκες, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, πιστεύοντας πως θα περνούσατε πολύ πιο όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Ιχθύες, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και τη Σελήνη απέναντι είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να περάσετε όμορφα ότι και αν κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.