ΖΩΔΙΑ

26/12: Mια ζεστή αγκαλιά, αξία ανεκτίμητη Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Δεκεμβρίου 2021

26/12: Mια ζεστή αγκαλιά, αξία ανεκτίμητη Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι προβλέψεις της σημερινής ημέρας

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το απόγευμα δίνοντας την εύνοια να φροντίσουμε τους ανθρώπους που έχουμε στην καρδιά μας με τον καλύτερο τρόπο. Περνώντας η Σελήνη στον Ζυγό η ανάγκη να πάρουμε χαρά μέσα από μια ζεστή αγκαλιά και μια όμορφη επικοινωνία θα είναι αξία ανεκτίμητη για εμάς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να φροντίσετε και να φροντιστείτε θα είναι έντονα κινητοποιημένη και σήμερα καθώς τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα και η σημερινή για εσάς, κατά την οποία μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ξεκούραση για εσάς αυτή την περίοδο είναι βάλσαμο όχι μόνο για το σώμα σας αλλά και για την ψυχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, επικοινωνήστε τις ιδέες σας, ανταλλάξτε απόψεις και όμορφα συναισθήματα σήμερα με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα σας βοηθά να εξωτερικεύσετε ότι έχετε στην καρδιά σας και να πάρετε χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, από το απόγευμα και μετά τα πλανητικά δρώμενα θα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς με την έννοια πως θα μπορέσετε να βρείτε πηγές ενέργειας και χαράς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τί έχετε προγραμματίσει σήμερα να κάνετε είναι σημαντικό να περάσετε όμορφα και το κυριότερο να ξεκουράσετε το μυαλό σας από σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιό σας και τα πλανητικά δρώμενα σήμερα παρόλο την ημέρα σας κρατούν σε εγρήγορση σχετικά με θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διανύετε την περίοδο την Ηλιακής σας επιστροφής και αυτό είναι από μόνο του μία χαρμόσυνη και γεμάτη ελπίδα κατάσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα βαθύτερες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας. Το νοητικό κομμάτι είναι πάντα έντονο σε εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας μέχρι το απόγευμα μπορεί να σας δημιουργεί μια αναστάτωση, με την έννοια πως είτε θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα είτε θα είναι πιο δύσκολο να χαλαρώσετε ανεξάρτητα το περιβάλλον που βρίσκεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.