ΖΩΔΙΑ

29/12: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μεταβάλλονται εύκολα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Δεκεμβρίου 2021

29/12: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μεταβάλλονται εύκολα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα θα βρίσκεται η Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι από τον Ουρανό και ο Ερμής μαζί με την Αφροδίτη ανάδρομη και τον Πλούτωνα. Κάθε είδους σχέση ή συνεργασία θα πρέπει να προχωρήσει με αληθινή επικοινωνία, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακόμη και δυναμικές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα δυναμική ημέρα για εσάς η σημερινή αλλά δεν υπάρχει χώρος για παρορμητικές κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας με την Σελήνη απέναντι και την Αφροδίτη σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου δεν αφήνει πολλά περιθώρια σήμερα για να κάνετε λάθη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια καθημερινή σας δραστηριότητα ή μια κατάσταση στην εργασία σας σήμερα ενδέχεται να πάρει αρκετό από τον χρόνο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα θα είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά αν υπάρξουν εγωικές συμπεριφορές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα ειδικά πιέζουν από πολλές κατευθύνσεις και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε με μεγάλη ευελιξία αλλά και μεγαλόκαρδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη ευελιξία και μαεστρία ώστε να αποφύγετε δυναμικές φορτίσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών ενδέχεται να πέφτουν στο τραπέζι αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία και μαεστρία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με την Σελήνη στο ζώδιο σας, τον Ουρανό απέναντι και την Αφροδίτη ανάδρομη σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου είναι απόλυτα δικαιολογημένο αν βρίσκεστε σε αναβρασμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται ψυχικές φορτίσεις να θέλουν να πάρουν τα ηνία στις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας ενδέχεται αυτή τη στιγμή να έρθουν προτάσεις ή νέες ιδέες από το κοινωνικό σας περίγυρο οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι ενδιαφέρουσες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά για οποιαδήποτε εξωτερίκευση χωρίς δεύτερη σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, βοηθητικές οι πλανητικές δυναμικές για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε αυτές τις ημέρες αρκεί να έχει χαρακτήρα επεκτατικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.