ΖΩΔΙΑ

30/12: Δίας στους Ιχθύες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Δεκεμβρίου 2021

30/12: Δίας στους Ιχθύες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Δίας πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων. Γύρω στα μέσα Μαΐου θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου. Στο πέρασμά του από το ζώδιο των Ιχθύων θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα στη ζωή μας από μια τελείως διαφορετική διάσταση. Μία διάσταση στην οποία η συμπόνια και η φιλανθρωπία μπορεί να επικρατήσουν κάνοντας τον κόσμο λίγο καλύτερο, ακτινοβολώντας εγκαρδιότητα και περισσότερη καλοσύνη. Όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν και η δύναμη της φαντασίας θα ωφελήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και θεραπευτικά ταλέντα. Η ροπή προς τις καταχρήσεις κάθε είδους, ακόμη και στο φαγητό και την οικονομική σπατάλη είναι επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά του Δία στο συγκεκριμένο ζώδιο. Μπορεί τα ζώδια στο Στοιχείο του Νερού (Ιχθύες-Σκορπιός-Καρκίνος) να είναι οι πιο ευνοημένη αλλά η θέση του Δία στους Ιχθύες επηρεάζει όλους μας, γιατί κάπου στο ωροσκόπιό μας έχουμε όλοι το ζώδιο των Ιχθύων, ακόμη και αν δεν υπάρχει πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα ταξιδέψει σε ένα πολύ ιδιαίτερο και εσωτερικό για εσάς μέρος, τον ψυχισμό σας, κάνοντας εσωτερικές διεργασίες μέχρι τέλος του νέου χρόνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Δίας στους Ιχθύες θα επηρεάσει μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς τομείς όπως η κοινωνικότητά σας και τον ρόλος σας είτε αφορά ομάδες είτε σύνολο ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα και την πορεία της καριέρας σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Δίας στους Ιχθύες θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσάς την νέα χρονιά φέρνοντας εμπνεύσεις, νέες ιδέες και σκέψεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε είτε κάτι που είναι ήδη ενεργό στη ζωή σας ή κάτι νέο που θα προκύψει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει κυρίως σε βαθύτερα ψυχικά επίπεδα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να μην σας αφήσει σε ησυχία αλλά θα είναι για καλό σκοπό. Τομείς που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις φιλίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας προς έναν κοινό στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η θέση του Δία στους Ιχθύες θα επηρεάσει ιδιαίτερα την καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και οποιαδήποτε δραστηριότητα εκδηλώνεται σε καθημερινή βάση. Αν είστε καλλιτέχνης ή ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό είναι πραγματικά η χρονιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς μέχρι το τέλος της νέας χρονιάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο των Ιχθύων δεν θα λέγαμε πως τα φέρνει όλα ρόδινα στη ζωή σας εκτός το πέρασμα του Δία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους γύρω σας και γενικότερα θα φέρει επέκταση σε επικοινωνιακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει κυρίως τομείς που σχετίζονται με την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Δία στο ζώδιο σας υπόσχεται αυτή η χρονιά να σας μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.