ΖΩΔΙΑ

04/01: Με σύνεση και προσοχή τα βήματα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Ιανουαρίου 2022

04/01: Με σύνεση και προσοχή τα βήματα σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Το κύριο χαρακτηριστικό της Σελήνης σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου κοντά στον Κρόνο είναι το ότι ενεργοποιεί την δυσαρμονική σχέση του Κρόνου με τον Ουρανό. Μια ιδιαίτερη ημέρα όπου θα πρέπει οι κινήσεις μας να είναι καλά οργανωμένες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ένα κοινωνικό ζήτημα σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσει το οποίο έχει άμεση σχέση με την ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικές ανησυχίες κινητοποιούνται σήμερα και σίγουρα δεν είναι κάτι που προκύπτει τώρα αλλά σχετίζεται με το παρελθόν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα και πιθανά οι δυσκολίες ή τα εμπόδια σας φορτίζουν ψυχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας φορτίσεις γιατί θα μπορούσαν να πάρουν τα ηνία και να οδηγήσουν τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και αρκετά φορτισμένη γιαυτό θα πρέπει να προχωρήσετε κάνοντας προσεκτικά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία μπορεί να σας κουράσει σήμερα ή να σας φορτίσει με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, παρόλο που το ενεργειακό φορτίο είναι δυνατό και δύσκολο σήμερα εσείς θα μπορούσατε να μετασχηματίσετε αυτή την ενέργεια σε καύσιμη ύλη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνδέσεις σήμερα κάθε είδους θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς επίσης ζητήματα που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας ακόμη και αν είναι κοντινές και σύντομες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας επιβαρύνει θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι καθόλου βοηθητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας ενεργοποιεί καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω ως εκκρεμότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θέλετε να μείνετε περισσότερο με τις σκέψεις σας αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.