ΖΩΔΙΑ

5/01: Ανάγκη για κάτι διαφορετικό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

4 Ιανουαρίου 2022

5/01: Ανάγκη για κάτι διαφορετικό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει επαναστατικό χρώμα στο πλανητικό ενεργειακό της ημέρας. Η τάση να θελήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα θα παρακινεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο δίνονται σήμερα με τις πλανητικές δυναμικές να σας σπρώχνουν προς δημιουργικές διεξόδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με επαγγελματικά ζητήματα σας σπρώχνουν τα πλανητικά δρώμενα να ασχοληθείτε σήμερα ή με κάτι που αποτελεί σκοπό ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους για να αποφορτιστείτε από σκέψεις που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντί σας μπορεί να φέρνει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και εσείς δεν φαίνεται σήμερα να έχετε την καλύτερη διάθεση για να αφήσετε πράγματα στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αν καταφέρετε να ελέγξετε και να μετριάσετε την ανυπομονησία σας είναι σίγουρο πως θα έρθουν νέες ιδέες ευνοϊκές για πράγματα τα οποία σας απασχολούν στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αναθεωρήσεις γίνονται σήμερα σχετικά με πράγματα τα οποία κινητοποιούνται στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή σχετίζονται με την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι οι άνθρωποι γύρω σας με τις σκέψεις που μοιράζεστε μαζί τους είναι σημαντικό σήμερα να σταθείτε σε ότι επιθυμεί η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου κινητοποιούνται οι πλανητικές δυναμικές σήμερα φέρνοντας σκέψεις σχετικά με στόχους και επιτεύξεις στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες γύρω σας ώστε να βοηθηθείτε σε θέματα που έχετε στο μυαλό σας προς επίλυση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα που σχετίζονται με τις αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και καλείστε να τα δείτε με ηρεμία και κυρίως υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, νέα σχέδια και ιδέες έρχονται στο μυαλό σας σήμερα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο ευέλικτα στο άμεσο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν νιώθετε πως έχετε παραμελήσει κάτι αυτό το διάστημα, σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα να έρθετε σε επαφή με αυτό και να του δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.