ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα κάνουν τέλεια ζευγάρια το 2022


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

Αυτοί είναι οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα κάνουν τέλεια ζευγάρια το 2022
Ανήκετε σε αυτά;

Θα διαρκέσει η σχέση σας τον επόμενο χρόνο; Θα συναντήσετε το άλλο σας μισό το 2022; Λοιπόν, πολλά εξαρτώνται από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε. Εμείς βρήκαμε τους συνδυασμούς ζωδίων που είναι το πιο πιθανό να δημιουργήσουν όμορφα ζευγάρια μέσα στη νέα χρονιά.

Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε αν εσείς και το ταίρι σας βρίσκεστε ανάμεσα τους.

Δίδυμοι και Ζυγός

Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί είναι και τα δύο ζώδια του αέρα και αυτό είναι μια καλή αρχή για τη ρομαντική τους σχέση το 2022.

Όμως, παρόλο που ανήκουν στην ίδια ομάδα ζωδίων, αυτοί οι δύο έχουν πολλές διαφορές.

Και αυτές οι διαφορές είναι ακριβώς που θα τραβήξουν τον έναν στον άλλον τον επόμενο χρόνο και θα τους βοηθήσουν να γίνουν ένα ονειρεμένο ζευγάρι.

Ενώ οι Ζυγοί θα περάσουν το επόμενο έτος επιδιώκοντας την ισορροπία και τη σταθερότητα, οι Δίδυμοι θα είναι εκεί για να προσθέσουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενθουσιασμού στη ζωή τους. Επίσης, οι Δίδυμοι θα είναι εκεί για να τονώσουν το πνεύμα του Ζυγού και να λύσουν όλα τα ζητήματα αυτοεκτίμησής τους.

Όλα θα συμβούν με τον πιο αυθόρμητο τρόπο και πριν το καταλάβουν, θα μοιραστούν έναν ισχυρό, άθραυστο δεσμό.

Παρθένος και Αιγόκερως

Ένας ζωδιακός συνδυασμός του 2022 που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γεράσουν μαζί είναι σίγουρα αυτός του Παρθένου και του Αιγόκερου.

Και τα δύο αυτά ζώδια θα περάσουν τον επόμενο χρόνο αναζητώντας παρόμοια πράγματα και αυτό ακριβώς θα τα κάνει υπέροχο ζευγάρι.

Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως θα περάσουν το 2022 σε αναζήτηση ηρεμίας και ισορροπίας. Θέλουν μια ώριμη και σταθερή μακροχρόνια σχέση.

Και αυτό ακριβώς θα δώσουν ο ένας στον άλλον. Αλλά παρόλο που αυτή η σχέση μπορεί να μην ξεκινήσει ως ένα παθιασμένο και ρομαντικό παραμύθι, σίγουρα θα έχει αίσιο τέλος.

Κριός και Υδροχόος

Ο Κριός και ο Υδροχόος είναι ένα ζευγάρι που θα δέσει από την αρχή. Έχουν παρόμοιες ενέργειες, είναι και οι δύο τολμηροί και πάντα αναζητούν κάποιες συναρπαστικές αλλαγές στη ζωή τους.

Και το 2022 θα τους φέρει ακριβώς την αλλαγή που χρειάζονται. Τα πρώτο πράγμα που θα τους φέρει κοντά είναι το δυνατό πάθος.

Αλλά το ειδύλλιό τους δεν θα είναι κάτι προσωρινό και σίγουρα δεν θα τελειώσει σύντομα. Ο Κριός και ο Υδροχόος δεν θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον και αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα τους βοηθήσουν να λειτουργήσουν ως ζευγάρι.

Ταυτόχρονα, όμως, και τα δύο αυτά ζώδια έχουν μια έντονη αίσθηση ατομικότητας που θα τους δώσει την ευκαιρία για κάποιο προσωπικό χώρο, χωρίς το άλλο άτομο να αισθάνεται συναισθηματικά παραμελημένο. Και αυτή η ισορροπία θα είναι το κλειδί της ευτυχίας τους μαζί.

Λέων και Τοξότης

Ο Λέων και ο Τοξότης είναι γνωστό ότι είναι δύο από τα πιο παθιασμένα ζώδια ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Όταν αυτά τα δύο ζώδια συνδυάζονται, το μόνο δυνατό αποτέλεσμα είναι τα πυροτεχνήματα συναισθημάτων.

Αυτό που τους κάνει περισσότερο συμβατούς μεταξύ τους είναι το γεγονός ότι είναι και οι δύο αρκετά συναισθηματικοί, και ό,τι νιώθουν, το νιώθουν με όλο τους το είναι. Αυτό το πάθος και τα συναισθήματα που μοιράζονται είναι ακριβώς αυτό που θα τους φέρει κοντά το 2022.

Όταν αυτά τα δύο ζώδια συναντηθούν, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δείξουν το βάθος της αγάπης τους μεταξύ τους.

Το μόνο που πρέπει να προσέξουν ο Λέων και ο Τοξότης την επόμενη χρονιά είναι η υπομονή.

Να θυμάστε ότι η αγάπη σας είναι πιο δυνατή από όλα τα εμπόδια και μην αφήσετε την εκρηκτική φύση σας να την καταστρέψει.

Καρκίνος και Ιχθύς

Δύο ζώδια που αν συναντηθούν το 2022 θα καταλάβουν από τν πρώτη στιγμή την χημεία μεταξύ τους.

Τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Ιχθύς είναι σε επαφή με τα συναισθήματά τους, ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το αποκτήσουν.

Εκτός από την έντονη και παθιασμένη αγάπη που θα βιώσουν θα συνειδητοποιήσουν επίσης ότι είναι συμβατά σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι που τα κάνει τέλειο ζευγάρι.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το ζευγάρι είναι στην κρεβατοκάμαρα.

Άλλωστε, οι Ιχθύες είναι γνωστό ότι είναι περιπετειώδεις όσον αφορά το σεξ και πάντα ανυπομονούν να δοκιμάσουν νέα, συναρπαστικά πράγματα.

Από την άλλη, ο Καρκίνος μπορεί να είναι ντροπαλός και πιο παραδοσιακός.