ΖΩΔΙΑ

8/01: Αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Ιανουαρίου 2022

8/01: Αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μαζί με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού και ο Ήλιος κοντά στην ανάδρομη Αφροδίτη δεν υπόσχονται μια εύκολη πορεία σήμερα. Τα εμπόδια είναι αρκετά και θα πρέπει να κάνουμε αναθεωρήσεις στους τομείς που τα βρίσκουμε μπροστά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας και ο Ήλιος κοντά στην Αφροδίτη ανάδρομη, σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, φέρνουν αναστάτωση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, βαθύτερες σκέψεις κάνετε σήμερα με τα πλανητικά δρώμενα σε εξέλιξη, σε τομείς που αφορούν κυρίως βαθύτερες επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, προσωπικά άλυτα θέματα έρχονται με κάποιον τρόπο στο προσκήνιο σήμερα και εσείς καλείστε να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους ενδέχεται σήμερα να πάρουν πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δυσκολίες κινητοποιούνται σήμερα στην καθημερινή σας ρουτίνα και ενδέχεται να μην έχετε το ψυχικό σθένος για να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, παρόλο τους προβληματισμούς σας και τις δεύτερες σκέψεις που κάνετε πάνω σε ένα ζήτημα που είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή, διανύετε μια δημιουργική φάση στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη με τον Χείρωνα απέναντί σας συνδυαστικά με τον Ήλιο κοντά στον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Αφροδίτη ανάδρομη, δεν υπόσχονται πως θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με τον τρόπο που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα ας θέλουν να κινείστε με προσοχή χωρίς να βγαίνετε από τα όρια και το πλαίσιο, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μπορεί η Σελήνη στον Κριό να είναι σε ευνοϊκή θέση για εσάς σήμερα αλλά η σύνοδός με τον Χείρωνα δεν αφήνει περιθώρια λάθους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος πλησιάζει την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Κριό συναντά τον Χείρωνα σήμερα επηρεάζοντας την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και τον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, βρίσκεστε σε φάση αναθεωρήσεων ειδικά σε ότι φορά τις αξίες, τις πεποιθήσεις σας και την ασφάλεια που νιώθετε στη ζωή σας στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να αποφύγετε σήμερα είναι να δράσετε παρορμητικά, χωρίς δεύτερη σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.