ΖΩΔΙΑ

11/01: Δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Ιανουαρίου 2022

11/01:  Δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο πέρασμά της από τον Ταύρο συναντά τον Ουρανό ενεργοποιώντας την δυσαρμονική σχέση του Κρόνου/Ουρανού και ο Άρης βρίσκεται σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα. Συνδυαστικά, πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται αλλά ενδέχεται να υπάρξει δυσκολία στην έκφρασή τους. Οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση θα είναι δύσκολο να λάβει χώρα και η συμμετοχή του Ερμή θα δυσκολεύει την κατάσταση. Θα πρέπει να προχωρήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα βήματά μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με πολύ προσωπικά σας ζητήματα ασχολείστε σήμερα ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να λάβουν χώρα και εσείς καλείστε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να δείτε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας έρχεται να σας θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να κάνετε πράγματα για εσάς την ίδια/τον ίδιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα και ενδέχεται να θελήσετε να τις μοιραστείτε με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μία κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ζητά την προσοχή σας σήμερα. Τα πλανητικά δρώμενα θα είναι υποστηρικτικά μόνο αν μπείτε στην διαδικασία να δείτε όλα τα δεδομένα αντικειμενικά και πρακτικά.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και προχωρήστε βήμα βήμα. Λάθη μπορεί να λάβουν χώρα αν δεν είστε απόλυτα αφοσιωμένη/ος σε αυτό που κάνετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί η καλή θέληση να υπάρχει από μέρους σας αλλά οι καταστάσεις γύρω σας δεν σας αφήνουν σε ησυχία σήμερα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό αλλά μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις οι οποίες σας αγχώνουν με οποιονδήποτε τρόπο και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο το γνωρίζετε καλά.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προχωρήστε το πρόγραμμά σας σήμερα κατά βούληση και σταθείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενεργειακά μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την προβολή σας και την σύνδεσή σας με τον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αρκετά δημιουργική ημέρα η σημερινή αν μπορέσετε να απομονώσετε τον γύρω θόρυβο και ασχοληθείτε με ότι έχετε στην καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολύ προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καλό θα είναι να τα δείτε μια άλλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία με τους άλλους σήμερα ενδέχεται να μην είναι πολύ εύκολη ή να μην μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας, όπως θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS