ΖΩΔΙΑ

12/1: Στηρίξτε εκείνο που είναι γόνιμο και λειτουργικό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Ιανουαρίου 2022

12/1: Στηρίξτε εκείνο που είναι γόνιμο και λειτουργικό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό, λίγο πριν αρχίσει την ανάδρομή του πορεία ο Ερμής, μας φέρνει σκέψεις και νέες ιδέες για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε μία κατάσταση, η οποία δεν είναι πια λειτουργική στη ζωή μας. Υποστηρικτικά, η θετική σχέση της Σελήνης με Ήλιο/Αφροδίτη/Πλούτωνα μας βοηθά να στηρίξουμε την στάση μας με επιχειρήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σκέψεις κινητοποιούνται αυτή τη στιγμή για πράγματα και υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία και τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μια δημιουργική περίοδος ξεκινά για εσάς αρκεί να μπείτε στην διαδικασία αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί αυτή τη στιγμή να μπείτε σε διλλήματα ή να είστε ήδη προβληματισμένη/ος σχετικά με ένα ζήτημα αρκετά προσωπικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ενδέχεται αυτή την στιγμή να νιώσετε κούραση ειδικά σε ψυχικό επίπεδο ή λόγω συνθηκών να είστε απογοητεύμενη/ος με την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς η συγκεκριμένη που διανύουμε και πολλά πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχεται στο προσκήνιο για να την επανεξετάσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας είναι πάρα πολύ έντονα κινητοποιημένη αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, άλλοι άνθρωποι και συνεργάτες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν βοηθητικά αυτή την στιγμή σε κάτι που σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις με συνεργάτες, με συγγενείς ή άτομα στο άμεσο περιβάλλον σας αυτή τη στιγμή ενδέχεται να σας απασχολήσουν, παίρνοντας χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν δημιουργικό περιεχόμενο και μπορούν να γεννήσουν νέα ενδεχόμενα και προοπτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια ενδέχεται να κινητοποιηθούν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Δίας στο ζώδιο σας, φέρνει αέρα ανανέωσης και αυτό θα διαρκέσει όλο τον χρόνο, ενεργώντας λυτρωτικά εκείνες τις στιγμές που θα απογοητεύεστε για οποιονδήποτε λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.