ΖΩΔΙΑ

13/1: Σκέψεις και συζητήσεις που γίνονται σήμερα, θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Ιανουαρίου 2022

13/1: Σκέψεις και συζητήσεις που γίνονται σήμερα, θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα μας δίνει μια γεύση σχετικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μιας και είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων. Σκέψεις και συζητήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή θα μας απασχολήσουν για το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα και γενικότερα η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας, γίνεται σημαντική με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα κινητοποιούνται έντονα αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό για εσάς να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει σκέψεις σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά προς τακτοποίηση ή ξυπνά ξεχασμένα όνειρα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες, ότι αφορά την κοινωνικότητά σας και την στήριξη από ανθρώπους δίπλα σας είναι προς συζήτηση αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτή την περίοδο και ο Ερμής ανάδρομος θα σας βοηθήσει στην απαραίτητη διεργασία που χρειάζεται πρώτα να γίνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία και συνδυαστικά με την Σελήνη στους Διδύμους σήμερα ενδέχεται να βρίσκεστε σε αναβρασμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις σε σας σχετικά με εγχειρήματα που ασχολείστε αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά και να αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας μπερδέψουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δώστε χώρο σήμερα σε επικοινωνιακά ζητήματα είτε αφορά κάτι προσωπικό είτε κάτι που σχετίζεστε έμμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα και θα πρέπει να του δώσετε χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα θα σας δώσει μία γεύση σχετικά με τα θέματα που θα ασχοληθείτε το επόμενο διάστημα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, συντονιστείτε με τα όνειρά σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας σήμερα και είναι σίγουρο πως η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός στα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.