ΖΩΔΙΑ

14/1: Ερμής Ανάδρομος μέχρι 4/2- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Ιανουαρίου 2022

14/1: Ερμής Ανάδρομος μέχρι 4/2- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του πορεία μέχρι 4 Φεβρουαρίου φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές. Εκ φύσεως το ζώδιο του Υδροχόου λειτουργεί αντισυμβατικά και απρόβλεπτα. Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου θα υπάρξουν δυσκολίες κατανόησης και επικοινωνίας ιδιαίτερα σε θέματα συνδέσεων λόγω της ταυτόχρονης ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Καλό θα είναι να δίνουμε χώρο σε ότι κινητοποιείται ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να σκεφτούμε και να υπολογίσουμε τόσο εμείς όσο και οι άλλοι όλα τα δεδομένα πριν την όποια δράση. Νέα ανοίγματα, ταξίδια και προγραμματισμοί μακροχρόνιων σχεδίων καλό θα είναι να αποφευχθούν. Αντιθέτως, νέες ιδέες θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε και να επανασυνδεθούμε πιο σωστά στην οδό της επιλογής μας. Και αν βλέπουμε συνέχεια εμπόδια μπροστά μας, καλό θα είναι να εξετάσουμε ακόμη και μια εναλλακτική οδό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, είναι η καταλληλότερη στιγμή, τώρα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου, να επανεξετάσετε ζητήματα τα οποία αφορούν κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα και τον ρόλο σας μέσα σε ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα θέμα που είναι σκοπός ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερη περίοδος μέχρι 4 Φεβρουαρίου για εσάς με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Υδροχόου μιας και είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου κινητοποιεί μέχρι 4 Φεβρουαρίου βαθύτερες επιθυμίες σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερη και με προκλήσεις θα είναι η περίοδος του Ερμή ανάδρομου στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου σχετικά με προσωπικές ή/και επαγγελματικές σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου, θα εστιάσει την ενέργεια και δυναμική του κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ευνοϊκή θα είναι η περίοδος με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου για εσάς με την έννοια πως μέσα από καταστάσεις θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τον χώρο που σας ανήκει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα εστιάσει την δυναμική του σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα, την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μέχρι 4 Φεβρουαρίου ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα επηρεάσει κυρίως θέματα επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον σας και τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, αν υπάρχουν κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πως η ελευθερία είναι επιλογή και όχι συνθήκη και αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 4 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιήσει σκέψεις και επιθυμίες που σχετίζονται άμεσα με το πώς θα προβάλετε τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας, βοηθώντας την εικόνα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, στιγμή αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών θα είναι η περίοδος με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο μέχρι 4 Φεβρουαρίου για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο σωστά και πιο αποφασιστικά προς τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.