ΖΩΔΙΑ

16/1: Αδράξτε την ευκαιρία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Ιανουαρίου 2022

16/1: Αδράξτε την ευκαιρία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία ταυτόχρονα με την σύνοδο Ήλιου/Πλούτωνα δημιουργούν μια έντονη πλανητική δυναμική η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη σήμερα. Η «μεταμόρφωση» είναι το βασικό στοιχείο και για να επιτευχθεί θα πρέπει να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό στη ζωής μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό να εστιάσετε την ενέργεια σας και να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σας ή έναν σκοπό ζωής που είναι κινητοποιημένος αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ καλή στιγμή για να δείτε ξανά ζητήματα που αφορούν τις σπουδές σας, οτιδήποτε αφορά ανώτερη εκπαίδευση και γενικότερα ότι μπορεί να σας δώσει ώθηση να επεκταθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί κάποιες εσωτερικές διεργασίες να μην είναι τόσο εύκολο να γίνουν αλλά κάποιες από αυτές επιβάλλονται να γίνουν στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι σας, σας βάζει να κάνετε ένα crash test στις σχέσεις και τις συνδέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής, ο οποίος έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία του απέναντί σας μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε ιδιαίτερα φορτωμένο το πρόγραμμά σας, ακόμη και υπό μορφή σκέψεων ή να θέλετε να είχατε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, δύσκολη ημέρα η σημερινή για αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία γνωρίζετε καλά πώς να τα διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να κάνετε συναλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντί σας, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθος κινήσεις σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας φέρνει πολλές σκέψεις και αναθεωρήσεις σχετικά με το σενάριο της ζωής στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικό επίπεδο δρουν οι πλανητικές δυναμικές αυτή τη στιγμή και σας βοηθούν να εναρμονιστείτε με τις περιστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.