ΖΩΔΙΑ

19/1: Ουρανός ορθόδρομος στον Ταύρο μέχρι 25/8- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

19/1: Ουρανός ορθόδρομος στον Ταύρο μέχρι 25/8- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο πλανήτης Ουρανός αρχίζει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας μέσα από μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης μας βοήθησε να δούμε ποίοι τομείς στο σήμερα της ζωής μας χρειάζονται ανανέωση. Τώρα, σε ορθή φορά, δίνει την δυνατότητα να βάλουμε σε εφαρμογή αυτές τις σκέψεις, να απελευθερωθούμε από άκαμπτα μοτίβα και να προχωρήσουμε μπροστά. Αν γνωρίζουμε τις αλλαγές που πρέπει να λάβουν χώρα, έχουμε και τις λύσεις στα χέρια μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ουρανός αρχίζει την ορθή του φορά δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς να μπορέσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιό σας κατά την ανάδρομή του πορεία σας έφερε συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας και συνδέεστε με το περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ουρανού να σας έφερε πολλές σκέψεις ή να χρειάστηκε να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών το προηγούμενο διάστημα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να σταθείτε πιο σωστά και περισσότερο λειτουργικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο πλανήτης Ουρανός αρχίζει την ορθόδρομή του πορεία φέρνοντας μαζί και ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα ή έναν στόχο ζωής που έχετε θέσει το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του πλανήτη Ουρανού εστιάζει την ενέργειά της μόνο σε θέματα τα οποία έχουν περιθώριο επέκτασης και ανάπτυξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σε πολύ προσωπικούς σας τομείς εστιάζει την δυναμική του ο πλανήτης Ουρανός είτε σε ανάδρομη είτε σε ορθή πορεία και είναι αλήθεια πως φέρνει τα πάνω κάτω κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός απέναντί σας, σε ορθή φορά πια, σας ωθεί με θάρρος και αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού σας βοηθά κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία καθώς σε θέματα υγείας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, γενικότερα ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς παρόλο που κατά την ανάδρομή του πορεία μπήκατε στην διαδικασία να αλλάξετε πράγματα, κάτι που δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο πλανήτης Ουρανός κατά την διάρκεια της ανάδρομή του πορείας έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νέες ιδέες έφερε η ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ουρανού σχετικά με κινήσεις που πρέπει να κάνετε στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.