ΖΩΔΙΑ

21/1: Ένα βήμα τη φορά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Ιανουαρίου 2022

21/1: Ένα βήμα τη φορά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Το μεσημέρι η Σελήνη αφήνει τον Λέοντα και περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα η ανάγκη να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά έχοντας μελετήσει όλα τα δεδομένα και έχοντας σταθεί στις λεπτομέρειες θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, κάποια πράγματα τα οποία έχουν μείνει πίσω για κάποιον λόγο έρχονται στο προσκήνιο για να τα τακτοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή στιγμή να αφουγκραστείτε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης και να προχωρήσετε κατά περίπτωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας βοηθούν να κοιτάξετε πιο βαθιά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οποιαδήποτε ανταλλαγή πληροφοριών αυτή τη στιγμή είναι σημαντική και μπορεί να λύσει απορίες που έχετε μέσα από νέες ιδέες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οικονομικά ζητήματα ή ότι σχετίζεται με τις κτήσεις και τις αξίες σας σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο κινητοποιείται αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα στηρίζουν κινήσεις οι οποίες έχουν όραμα και όχι απλά έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί σήμερα να νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας ή να μην έχετε πολλές επαφές με τους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο δρουν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται να νιώσετε σήμερα πως έχετε αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες σας βαραίνουν περισσότερο από μία άλλη ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για εσάς και τις κινήσεις που κάνετε για να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά μίας κατάστασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είναι κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε ξανά, διακρίνοντας καλύτερα,, τον στόχο που έχετε βάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή ημέρα έχει αρκετή φόρτιση και εσείς αυτή τη στιγμή δεν θέλετε να φορτωθείτε έξτρα βάρος στους ώμους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.