ΖΩΔΙΑ

22/1: Μπερδεμένα μηνύματα έρχονται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Ιανουαρίου 2022

22/1: Μπερδεμένα μηνύματα έρχονται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στην Παρθένο και οι όψεις της με Άρη και Ποσειδώνα σήμερα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρουν σύγχυση στις σκέψεις μας. Καλό θα είναι να μην προβούμε σε βιαστικά συμπεράσματα ή δράσεις τις οποίες δεν έχουμε οργανώσει κατάλληλα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα το οποίο είναι ανοιχτό στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στην Παρθένο λειτουργεί υποστηρικτικά σε ότι θελήσετε να κάνετε σήμερα αρκεί να σχετίζεται με μια δραστηριότητα η οποία είναι γειωμένη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής ενδέχεται σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια προς σκέψη και διεκπεραίωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλό θα ήταν σήμερα να μην δώσετε πολύ σημασία σε πράγματα τα οποία θα δείτε στο τέλος πως είναι ανούσια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να οργανώσετε το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διάφορα πράγματα σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις και θα πρέπει να κρατήσετε τον πλήρη έλεγχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μηνύματα έρχονται σήμερα από το περιβάλλον γύρω σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε ή να κάνετε δράσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας γιατί ενδέχεται το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές αν αποφασίσετε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι χρήσιμο, απτό και εξελίξιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους χωρίς επιτήρηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι σήμερα εύκολα σας παρασύρουν σε έναν ιδεατό κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.