ΖΩΔΙΑ

24/01: Ο Άρης στον Αιγόκερω βοηθά στόχους και φιλοδοξίες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Ιανουαρίου 2022

Οι ημερήσιες προβλέψεις

Ο Άρης μπήκε στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι 6 Μαρτίου. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας βοηθήσει να θέσουμε πιο στοχευμένους στόχους και να προσανατολιστούμε καλύτερα προς αυτούς. Θα μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε πότε είναι χρήσιμο να κάνουμε το επόμενο βήμα για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε με το μικρότερο κόστος. Επίσης, θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερη αίσθηση του χρόνου ώστε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί χωρίς να αναλωθούμε σε άσκοπες συζητήσεις ή κινήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Άρη στον Αιγόκερω σας δίνεται η ευκαιρία μέχρι αρχές Μαρτίου να βελτιώσετε καταστάσεις και δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα κυρίως στους τομείς της καριέρας και της εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ευνοϊκή η θέση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς ο οποίος θα αναζωοπυρώσει την δημιουργική σας φλόγα κυρίως για απτές απολαβές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει να λύσετε κυρίως προσωπικά σας ζητήματα, τα οποία με κάποιον τρόπο λειτουργούν ανασταλτικά στην πορεία και προσωπικής σας εξέλιξη.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι αρχές Μαρτίου αναμοχλεύοντας ζητήματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας και γενικότερα τις σχέσεις κάθε είδους.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σε καθημερινές δραστηριότητες και εργασιακά θέματα στοχεύει η δυναμική του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η θέση του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς μέχρι αρχές Μαρτίου, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για δημιουργική έκφραση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί οι αλλαγές να μην είναι το φόρτε σας αλλά η δυναμική του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου υπόσχεται πως δεν θα πλήξετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στον Αιγόκερω θα δώσει την δυναμική του κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και θα επιταχύνει τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει μέχρι αρχές Μαρτίου με μεγαλύτερη δυναμική και αντοχή να εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι μπορεί να σας φέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, με τον Άρη στο ζώδιο σας είναι ευκαιρία μέχρι αρχές Μαρτίου να επωφεληθείτε από την δυναμική του και να βγείτε μπροστά σε ότι πρεσβεύετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορείτε να κινήστε περισσότερο ευέλικτα και ελεύθερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε κοινωνικά θέματα φέρνει κινητικότητα η δυναμική του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.