ΖΩΔΙΑ

25/1: Τα συναισθήματα σε αναβρασμό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Ιανουαρίου 2022

25/1: Τα συναισθήματα σε αναβρασμό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντι από τον Ουρανό και οι δυσαρμονικές τους όψεις με Ήλιο και Ερμή ανάδρομο ενδέχεται να φέρουν εμπόδια και ανατροπές στα σχέδιά μας. Καλό θα είναι να ασχοληθούμε με ότι μας ηρεμεί σε ψυχικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε χαλαρά το πρόγραμμά σας γιατί ενδέχεται να μην μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει ή θα θέλατε να προλάβετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους μπαίνουν στο μικροσκόπιο ειδικά σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καταστάσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα ενδέχεται να φαίνονται πιο δύσκολα να τις διαχειριστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θετική η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς σήμερα αλλά συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές ενδέχεται να είναι πιο δύσκολο να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας όπως θα το επιθυμούσατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν έντονη δυναμική, ακόμη και αν είστε καλά προετοιμασμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε επικοινωνιακά θέματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον εστιάζουν την δυναμική τους τα δρώμενα στον ουράνιο θόλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα μπορούσε να προχωρήσει κάτι που θέλετε αλλά θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για την επιτυχία του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά θέματα, το σπίτι, οι συνεργασίες, οι προσωπικές σας ανάγκες, όλα είναι στο τραπέζι σήμερα και αύριο για να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας γιατί οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν σε βαθύτερα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στο ζώδιο σας τις τελευταίες ημέρες εξισορροπεί τις καταστάσεις με την έννοια πως ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες ή εμπόδια δεν σας επηρεάζουν τόσο σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία φεύγει σήμερα από το ζώδιο σας οπότε θα ελαφρύνει μέρος του «βάρους» που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έρχονται εμπνεύσεις οι οποίες θα είναι λυτρωτικές για εσάς στα σχέδια που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.