ΖΩΔΙΑ

26/1: Διεκδικήστε ό,τι αντικειμενικά δικαιούστε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιανουαρίου 2022

26/1: Διεκδικήστε ό,τι αντικειμενικά δικαιούστε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Εξακολουθεί να ισχύει η χθεσινή έντονη δυναμική στο ουράνιο θόλο και κατ’ επέκταση μέσα μας και γύρω μας. Αυτό σημαίνει πως όσο αφορά τον τομέα των σχέσεων προχωρούμε με προσοχή και γενικότερα διεκδικούμε μόνο ότι πραγματικά δικαιούμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να επανεξετάσετε στόχους, βαθύτερες επιθυμίες, ξεχασμένα όνειρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας, η Σελήνη απέναντι συνδυαστικά με τους ανάδρομους πλανήτες, ειδικότερα της Αφροδίτης, η οποία είναι κυβερνήτης σας, σας ζητούν να κάνετε μια γενικότερη επαναξιολόγηση των καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, εκφράστε με ειλικρίνεια τα αιτήματά σας αυτή τη στιγμή ακόμη και αν νιώθετε πως υπάρχουν πολλά εμπόδια μπροστά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να κατανοήσετε πως η χαρά και η ικανοποίηση αυτή τη στιγμή στη ζωή σας έρχεται μόνο από την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ελευθερία και η αυτονομία σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε στο σήμερα της ζωής σας και οι πλανητικές δυναμικές σας το επισημάνουν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι σημαντικό σήμερα να εκφράσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να ακουστούν αλλά και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους δίπλα σας να τα ακολουθήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ελάτε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας και είναι σίγουρο πως οι πλανητικές δυναμικές θα σας βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις δυσκολίες αυτές τις ημέρες, εσείς θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά προς τον στόχο που έχετε βάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή παρόλο τις δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί εκ φύσεως να λειτουργείτε καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο αλλά τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας βοηθούν να δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε μέσα από συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας σπρώχνουν να σκεφτείτε και να ασχοληθείτε κυρίως με εργασιακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, το πλανητικό ενεργειακό σήμερα είναι υποστηρικτικό για οτιδήποτε έχει χώρο για επέκταση στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.