ΖΩΔΙΑ

27/1: Μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Ιανουαρίου 2022

27/1: Μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα βοηθώντας μας να κρατήσουμε μια διαφορετική στάση απέναντι στα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μπορούμε να τοποθετηθούμε εκ νέου, σε μια καινούργια θέση πάντα έχοντας τα μάτια μας ανοιχτά προς τον στόχο που έχουμε βάλει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα χρησιμοποιείστε ότι στρατηγική διαθέτετε για να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με σωστή οργάνωση και υπομονή, καθώς αυτές οι δύο ιδιότητες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε οτιδήποτε είναι περίπλοκο και σας παίρνει ενέργεια για να το φέρετε εις πέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε προς όποια κατεύθυνση θέλετε αρκεί να έχετε κατά νου πως η καλή οργάνωση και η τάξη θα πρέπει να είναι τα κύρια στοιχεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό να παραμείνετε ενεργά στην διαδικασία μιας δραστηριότητας η οποία μπορεί να δημιουργήσει σταθερές βάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η γνώμη και οι απόψεις των ανθρώπων γύρω σας μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά σε ερωτήματα που έχετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι σίγουρο πως οι προκλήσεις είναι αρκετές και ποικίλες αυτό το διάστημα με τις εξελίξεις και τους ανάδρομους πλανήτες, ωστόσο θα πρέπει ειδικά σήμερα να βρείτε χρόνο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αυτό που σας λείπει κάποιες φορές και σήμερα έρχεστε πιο κοντά, είναι η χαρά του σκοπού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια ανησυχία μπορεί να προκύψει σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως οφείλετε κυρίως στην ανυπομονησία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται και αυτή τη στιγμή μπορείτε να κερδίσετε από τις συνεργασίες, τις φιλίες, τις ομάδες και τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είναι πολύ εύκολο σήμερα να πάρετε μια ηγετική στάση απέναντι σε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους να φτάσετε εκεί που θέλετε ή να εξελίξετε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.