ΖΩΔΙΑ

28/1: Λειτουργήστε αυτόνομα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Ιανουαρίου 2022

28/1: Λειτουργήστε αυτόνομα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η κύρια πλανητική δυναμική της ημέρας είναι η ανάδρομη Αφροδίτη η οποία μπαίνει σε στάση, ώστε να περάσει στην επόμενη της φάση, την ορθή φορά και το τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό. Η συγκεκριμένη όψη μεταξύ των δύο δυναμικών, μας ωθεί να είμαστε ο εαυτός μας και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση που μας δίνει περισσότερη ελευθερία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σκέψεις γύρω από θέματα που μπορούν να σας φέρουν συναισθηματική ή υλική ασφάλεια κάνετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στάσιμη και η θετική της όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας είναι σίγουρο πως θα σας φέρουν νέες ιδέες για πράγματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα φέρνουν σκέψεις και γεγονότα τα οποία μπορεί αρχικά να δημιουργούν ένα είδος αναστάτωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη απέναντι σας, σας έβαλε σε σκέψεις σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες το προηγούμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, εργασιακά ζητήματα ή δραστηριότητες οι οποίες είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα και σήμερα ειδικά έρχονται στο τραπέζι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολλά αλλάζουν αυτή τη στιγμή ή είστε ακόμη στην διαδικασία να αλλάξετε οτιδήποτε δεν έχει περιθώριο ανάπτυξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως είστε στο κέντρο των καταστάσεων αυτή την περίοδο και σας ζητείται να κάνετε «υπερβάσεις». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές δυναμικές οι οποίες σας φέρνουν νέες ιδέες και σκέψεις γύρω από ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ανάδρομη τις τελευταίες 40 ημέρες έφερε τα πάνω κάτω στους τομείς που η συνεργασία και οι συνδέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πάρτε μία ανάσα γιατί διαφορετικά θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε όπως θέλετε το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα και είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για να βάλετε τα όριά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.