ΖΩΔΙΑ

29/1: -Αφροδίτη Ορθόδρομη στον Αιγόκερω- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιανουαρίου 2022

29/1: -Αφροδίτη Ορθόδρομη στον Αιγόκερω- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη σήμερα το πρωί αρχίζει την ορθόδρομή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω εστιάζοντας την δυναμική της, μέχρι αρχές Μαρτίου, κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μετά από 40 ημέρες – 40 κύματα η Αφροδίτη στο Αιγόκερω αρχίζει ξανά την ορθόδρομή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το συγκεκριμένο διάστημα σας δόθηκε η ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να πάρετε αναγνώριση μέσα από τα επιτεύγματά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, αρχίζει την ορθή της πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τις προηγούμενες 40 ημέρες σας έδωσε την ευκαιρία να μπορείτε να αναγνωρίσετε πιο εύκολα με ποίον τρόπο μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω τις προηγούμενες 40 ημέρες έφερε αρκετές συνειδητοποιήσεις όχι μόνο σε θέματα που σας απασχολούν αλλά και ανακαλύψεις σε προσωπικό επίπεδο.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη ανάδρομη τις προηγούμενες 40 ημέρες έδωσε την δυναμική της κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ορθή φορά, μέχρι αρχές Μαρτίου σας δίνει την ώθηση να σταθεροποιήσετε επαφές, κινήσεις και συνεργασίες στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί κατά την διάρκεια των προηγούμενων 40 ημερών να υπήρξαν αλλαγές στα σχέδιά σας ωστόσο η ανάδρομη Αφροδίτη σας βοήθησε να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός από δω και πέρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, ανάδρομη τις προηγούμενες 40 ημέρες έφερε προκλήσεις και προβληματισμούς σχετικά με πολύ προσωπικά σας ζητήματα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τις προηγούμενες 40 ημέρες η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρέασε την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας, σχέσεις με συγγενείς και έδωσε την ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο θα κλείσετε εκκρεμότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια μέσα από υλικά ή συναισθηματικά ζητήματα ήταν μια δύσκολη υπόθεση με την Αφροδίτη ανάδρομη τις προηγούμενες 40 ημέρες στον Αιγόκερω. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κατά την ανάδρομή της πορεία τις προηγούμενες 40 ημέρες, έφερε αλλαγές και κυρίως διαφορετικότητα στον τρόπο που σκέφτεστε να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μεγαλύτερες κυρίως ευθύνες έφερε η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω ειδικά τις προηγούμενες 40 ημέρες κατά την διάρκεια της αναδρομής της πορείας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ορθή φορά της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει μέχρι αρχές Μαρτίου να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που αφορούν και άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS