ΖΩΔΙΑ

31/01: Μεγαλώνει η ανάγκη για ελευθερία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Ιανουαρίου 2022

31/01: Μεγαλώνει η ανάγκη για ελευθερία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα μας προετοιμάζει για την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο αύριο το πρωί. Η επιθυμία για ελευθερία και αυτονομία μπαίνει προτεραιότητα και γίνεται άμεση ανάγκη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε σε ότι μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα σας και οτιδήποτε μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο πέρα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να νιώθετε περισσότερο κουρασμένη/ος από μία άλλη ημέρα και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες έννοιες και καταστάσεις θα γίνουν πιο κατανοητές από αύριο και μετά. Σήμερα χαλαρώστε και καταγράψετε τις εμπνεύσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα και θα πρέπει να τα χειριστείτε με το γάντι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια αλήθεια βρίσκεται μπροστά σας και εσείς είστε έτοιμη/ος να την ανακαλύψετε σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είστε σε θέση να δείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν αυτή τη στιγμή ή να μπορέσετε να διακρίνετε με ευκολία τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα λειτουργήσει ευνοϊκά προς εσάς και σήμερα σας δείχνει ένα μικρό δείγμα σχετικά με τον τομέα που θα πρέπει να δώσετε την δυναμική σας.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να αφοσιωθείτε σε κάτι που έχετε προγραμματίσει αλλά καλό θα είναι να μην δώσετε όλη την ενέργεια και δυναμική σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με το χέρι στην καρδιά σήμερα δείξτε τις προθέσεις σας μέσα από τις δράσεις σας ή την καλή επικοινωνία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να προκύψει σήμερα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με την συναισθηματική ή υλική ασφάλεια που νιώθετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας σήμερα και ετοιμάζεται για την αυριανή Νέα Σελήνη, φέρνοντας ευκαιρίες να αναπτύξετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλές σκέψεις σήμερα μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από έναν στόχο ή να βγείτε λίγο έξω από τους ρυθμούς σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS