ΖΩΔΙΑ

1/02: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Ιανουαρίου 2022

1/02: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Νέα Σελήνη σήμερα το πρωί στο ζώδιο του Υδροχόου με έντονη την παρουσία του Κρόνου και του Ουρανού. Η επιθυμία για ελευθερία και αυτονομία θα πρέπει να συνδυαστεί με οργανωμένες δράσεις και ρεαλιστικούς στόχους. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να υπάρξει αύξηση και επέκταση είτε σε συλλογικό είτε σε προσωπικό επίπεδο και είναι σίγουρο πως θα βοηθηθούμε ώστε να ξεπεράσουμε εμπόδια και αντιστάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ένα επικερδές έργο έρχεται στο προσκήνιο με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο μετά την ορθή πορεία του Ερμή, 4 Φεβρουαρίου, μπορείτε να αρχίσετε την οργάνωσή του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί η επέκταση να είναι μια προσωπική υπόθεση αλλά η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας υπενθυμίζει δύο πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε έχει αντικειμενική υπόσταση ακόμη και αν υπάρξει περίπτωση να το αμφισβητήσετε κάποια στιγμή, θα μείνουν ακλόνητα στον χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βάζει να κάνετε κυρίως εσωτερικές διεργασίες και να επεξεργαστείτε τα δεδομένα βαθύτερα με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με τον κατάλληλο συγχρονισμό και επαφή με τον ρυθμό η Νέα Σελήνη στο Υδροχόο απέναντί σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, έναν αέρα αναζωογόνησης φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και ροή μέσα από αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα κάνετε τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά για τις επόμενες 28 ημέρες να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε λειτουργεί ανασταλτικά στην πορεία και εξέλιξή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια φάση μετασχηματισμού φέρνει η Νέα Σελήνη στο Υδροχόο ακόμη και αν χρειαστεί να περάσετε μέσα από εμπόδια για να φτάσετε στην συναισθηματική ηρεμία που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο συγκεκριμένος Σεληνιακός μήνας που ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στοχεύει κυρίως στην επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βοηθήσει σε τομείς στους οποίους η δημιουργικότητα και αυτό-έκφραση σας λαμβάνει χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με δύναμη, σθένος και αρκετή ελευθερία κινήσεων ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την εικόνα και προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτήσετε το μυαλό και τις δυνάμεις σας στους τομείς που για κάποιον λόγο το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσατε να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.