ΖΩΔΙΑ

2/02: Ερωτευτείτε έναν σκοπό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Φεβρουαρίου 2022

2/02: Ερωτευτείτε έναν σκοπό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας μαζί την ανάγκη να ησυχάσουμε το μυαλό μας από σκέψεις και να μοιραστούμε με τους ανθρώπους γύρω μας βαθύτερα συναισθήματα. Η συνάντησή της με τον Δία μπορεί να φέρει μία τάση υπερβολής ωστόσο μας ενθαρρύνει να ασχοληθούμε και να εξερευνήσουμε κάτι το οποίο έχει όραμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα η οποία σας δίνει χαρά αλλά και έμπνευση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κοινωνικές δραστηριότητες και εξελίξεις φέρνει ο Δίας στους Ιχθύες για εσάς και σήμερα με την Σελήνη να περνά δίπλα του ενδέχεται να έχετε ένα δείγμα σχετικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή έρχεται στο προσκήνιο σήμερα και ενδέχεται να σας βγάλει λίγο έξω από τα νερά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είτε αφορά ένα προσωπικό είτε ένα επαγγελματικό θέμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ένωση της Σελήνης με τον Δία σήμερα ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και σας βάζει στην διαδικασία σκέψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Δία απέναντί σας σήμερα μπορεί πραγματικά να ομορφύνει την ημέρα σας είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω της δικής σας διάθεσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μια καθημερινή σας ασχολία ή μια άλλη δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων για εσάς και η ένωσή της με τον Δία πραγματικά μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία σήμερα να ανακαλύψετε νέες ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής εστιάζει την δυναμική της η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να ανταλλάξετε ιδέες και να ακούσετε απόψεις οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ευνοϊκά στα σχέδια που έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από ζητήματα που αφορούν χρήματα, επενδύσεις και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αδειάσουν το πορτοφόλι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία σήμερα σας δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική για να προχωρήσετε σχέδια και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.