ΖΩΔΙΑ

3/02: Με προσοχή τα βήματά σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Φεβρουαρίου 2022

3/02: Με προσοχή τα βήματά σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος πλησιάζει τον Κρόνο, η Σελήνη τον Ποσειδώνα και ο Ερμής ετοιμάζεται για να μπει σε στάση. Ένας συνδυασμός, έντονα δυναμικός αλλά ταυτόχρονα και εκρηκτικός αν αφεθείτε στη ροή και δεν έχετε τα ηνία των καταστάσεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μείνετε μακριά από προκλήσεις οι οποίες ενδέχεται να κινητοποιηθούν ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους, τους συνεργάτες ή άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και πραγματικά μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε νέα εδάφη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα και οι επόμενες 2-3 ημέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί είτε να μπερδευτείτε είτε να κάνετε λάθος κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής απέναντί σας σήμερα και αύριο μπορεί να δημιουργήσει προκλήσεις ειδικότερα σε ότι αφορά σχέσεις και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, νιώθετε σήμερα πως είναι πολύ σημαντικό για εσάς να οριοθετήσετε τις καταστάσεις και να έχετε τον πλήρη έλεγχο και έχετε δίκιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο σας θέλουν σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα για τυχόν λάθη ή παρορμητικές κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πράγματα σιγά σιγά μπαίνουν στην σωστή σειρά τους αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη γι' αυτό σήμερα μην παρασυρθείτε από τα δεδομένα και δράσετε παρορμητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας να κάνετε δημιουργικά πράγματα σήμερα είναι έντονα ενεργή και μπορείτε να προβείτε προς αυτή την οδό αρκεί να απομονώσετε αυτή την δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα και αύριο καλό θα είναι να μην αφήσετε τα πράγματα να σας παρασύρουν, ιδιαίτερα αν πρόκειται για οικονομικά ζητήματα η γενικότερα αξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο θέλετε εκτός σημαντικών πραγμάτων και στόχους στους οποίους θα πρέπει να δώσετε δυναμική και ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μια κατάσταση σήμερα μπορεί να σας βγάλει εκτός των ορίων σας γι' αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή και να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρουν εμπνεύσεις αλλά θα είναι δύσκολο να τους δώσετε σάρκα και οστά σήμερα συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.