ΖΩΔΙΑ

4/02: Ερμής ορθόδρομος στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Φεβρουαρίου 2022

4/02: Ερμής ορθόδρομος στον Υδροχόο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής σήμερα το πρωί άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Πολλές σκέψεις και αλλαγές έφερε τις τελευταίες 3 εβδομάδες περίπου ώστε να μπορέσουμε μέχρι αρχές Μαρτίου να τις βάλουμε σε πλαίσιο και να προβούμε σε ανάλογες δράσεις. Το κύριο χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι η ελευθερία της έκφρασης ακόμη και αν χρειάζεται να σπάσουμε φραγμούς και παλαιωμένες πεποιθήσεις ώστε να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ερμής ξανά σε ορθή φορά μέχρι αρχές Μαρτίου μπορεί να σας δώσει καθαρή σκέψη και να σας βοηθήσει να προβείτε σε σωστές ενέργειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Υδροχόο μέχρι αρχές Μαρτίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, ξανά σε ορθή φορά στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει μαζί και καλύτερη λειτουργία στις δράσεις αλλά και στις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, είναι σίγουρο πως τις προηγούμενες 3 εβδομάδες ήρθατε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες εκτός των άλλων σας έδωσαν νέες ιδέες και λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας τις προηγούμενες 3 εβδομάδες σίγουρα δεν σας άφησε να βαρεθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, ανάδρομος τις προηγούμενες 3 εβδομάδες σίγουρα σας έφερε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι αρχές Μαρτίου σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μια τελείως διαφορετική σκοπιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά θέματα έφερε στην επιφάνεια ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο τις προηγούμενες 3 εβδομάδες περίπου ζητώντας να τα εξετάσετε εκ νέου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία για τις προηγούμενες 3 εβδομάδες έφερε νέα δεδομένα στην επιφάνεια σχετικά με το άμεσο περιβάλλον σας και την σύνδεση που έχετε με τους ανθρώπους μέσα σε αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή το προηγούμενο διάστημα σας έδωσε την ευκαιρία να εξετάσετε πράγματα και καταστάσεις με πιο ανοιχτό μυαλό και με λιγότερους περιορισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο να έφερε αρκετές αλλαγές και σκέψεις τις προηγούμενες 3 εβδομάδες αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου αρχίζει σήμερα την ορθή του πορεία μέχρι αρχές Μαρτίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.