ΖΩΔΙΑ

5/02: Οργανωθείτε σωστά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Φεβρουαρίου 2022

5/02: Οργανωθείτε σωστά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα συναντήσει τον Χείρωνα και θα ενεργοποιήσει την δυσαρμονική του σχέση με τον Άρη. Ο Ερμής μόλις έχει μπει σε ορθή φορά φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που μας απασχολούν οπότε καλό θα είναι να κινηθούμε με οργάνωση και χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας σήμερα, σας φέρνει στο επίκεντρο των πλανητικών δρώμενων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάποιες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας κρατήσουν λίγο πίσω σχετικά με τα σχέδια που έχετε κάνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα στηριχτείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι μπορεί να μην προχωρήσει όπως θα επιθυμούσατε σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να απογοητευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα χωρίς βιασύνη και κυρίως χωρίς παρορμητισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, προσέξτε λίγο περισσότερο την επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προχωρήστε με προσεκτικά βήματα ειδικά αν προκύπτουν οικονομικά ή θέματα αξιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είναι σημαντικό σήμερα ότι και αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε να το κάνετε χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ενδέχεται να θελήσετε να δράσετε περισσότερο παρορμητικά, χωρίς να έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας γενικότερα ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα και εσείς θα πρέπει να δείξετε την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.