ΖΩΔΙΑ

8/02: Διεκδικήστε αυτό που σας ανήκει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Φεβρουαρίου 2022

8/02: Διεκδικήστε αυτό που σας ανήκει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα το πέρασμά της από το ζώδιο του Ταύρου φέρνοντάς μας σε επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες μας και το πόσο ασφαλείς νιώθουμε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η δυσαρμονική της σχέση με τον Ήλιο θα μπορούσε να φέρει διλήμματα νιώθοντας μια εσωτερική σύγκρουση σχετικά με τα παραπάνω θέματα. Το κλειδί είναι να μην πάψουμε να είμαστε διεκδικητικοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα υπάρχει η τάση να μπείτε σε διλλήματα είτε λόγω πολλών σκέψεων που κάνετε είτε γιατί άλλοι σας βάζουν σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας βάζοντας σας στην διαδικασία να κάνετε ένα βήμα πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλύτερα να πορευτείτε μόνη/ος σας προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή θέμα συνεργασίας ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και υπάρχει έντονα η τάση να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, συναισθηματικές φορτίσεις κινητοποιούνται σήμερα και η αίσθηση της προσωπικής ελευθερίας και αυτονομίας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο των πλανητικών δυναμικών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μία δημιουργική κατάσταση λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή και εσείς είστε σε θέση να ανταποκριθείτε ανάλογα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη με τον Άρη είναι πολύ βοηθητικές ενέργειες αυτή την περίοδο στο ζώδιο σας και μπορούν να απογειώσουν κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και η δυσαρμονική σχέση τους με την Σελήνη μπορεί να φέρει εμπόδια σε κάτι που προσπαθείτε αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ενδέχεται πράγματι να υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή αλλά είναι πιθανό να βάζετε και μόνη/ος σας κάποια από αυτά σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS