ΖΩΔΙΑ

9/02: Μια σπίθα δημιουργικότητας αναπτύσσεται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

8 Φεβρουαρίου 2022

9/02: Μια σπίθα δημιουργικότητας αναπτύσσεται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο των Διδύμων νωρίς το μεσημέρι βοηθώντας να μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά. Μαζί με την θετική σχέση του Άρη/Ουρανού και τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές δημιουργείται μια σπίθα η οποία θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε φωτιά δημιουργικότητας, αν επενδύσουμε την ενέργειά μας σε αυτό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε με κάποιον τρόπο να βοηθηθείτε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας και η θετική του σχέση με τον Άρη σήμερα ανεβάζει τους παλμούς δημιουργικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας σήμερα νωρίς το μεσημέρι δίνοντας την ώθηση να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η παρουσία σας σήμερα ανάμεσα σε ανθρώπους ή ομάδες ατόμων θα σας ευεργετήσει με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι που θέλετε πολύ είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει γίνει στόχο για εσάς αυτή τη στιγμή μπορεί να κινητοποιηθεί και να προχωρήσει παραγωγικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά με ότι είναι αληθινό και αντικειμενικά προσβάσιμο και εξελίξιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μόνο μέσω μιας περισσότερο φιλοσοφικής προσέγγισης μπορείτε να δείτε τα πράγματα ως έχουν χωρίς να σπαταληθείτε και να μπείτε σε διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί η Σελήνη στους Διδύμους να επηρεάζει σήμερα ευαίσθητα κομμάτια σας αλλά ο Άρης με τον Ουρανό θα σας ευεργετήσει αν είστε παρατηρητική/ός και σε επαφή με τις συναισθηματικές σας φορτίσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να βάλετε προτεραιότητες γιατί πολύ εύκολα μπορεί να ξεκινήσετε με ένα πλάνο και στην συνέχεια να αλλάξει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είστε ιδιαίτερα ευνοημένη/ος από τις πλανητικές δυναμικές και μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος με τον Κρόνο είναι αλήθεια πως είναι η κυριότερη δυναμική αυτή τη στιγμή για εσάς μιας και βρίσκονται στο ζώδιό σας ωστόσο υπάρχει η εύνοια σήμερα να δείτε μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει από μια πιο κατάλληλη σκοπιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με τον Δία στο ζώδιό σας και την σχέση του Άρη με τον Ουρανό είστε ιδιαίτερα ευνοημένη/ος σήμερα για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.