ΖΩΔΙΑ

10/02: Σκεφτείτε αντικειμενικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Φεβρουαρίου 2022

10/02: Σκεφτείτε αντικειμενικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας μαζί και μια αίσθηση αισιοδοξίας. Ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά μόνο αν υπάρχει σωστή οργάνωση και αντικειμενικότητα στις δράσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η επικοινωνία και οι επαφές μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ασχολείστε κυρίως με ζητήματα που έχουν για εσάς αξία είτε συναισθηματική είτε υλική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με ενέργεια και σας ωθεί να ασχοληθείτε με δικά σας θέματα περισσότερο από κάθε τι άλλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας χτες και σήμερα και καλό είναι να τους δώσετε σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο και περίγυρο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βοηθητικά σε κάτι που σας ενδιαφέρει και αφορά την εργασία σας ή γενικότερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα είναι στο προσκήνιο χτες και σήμερα δίνοντας την δυνατότητα να τα επεξεργαστείτε από διαφορετικές σκοπιές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο ειδικά τον τελευταίο καιρό προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το τελευταίο διάστημα είτε λόγω εμποδίων είτε λόγω προκλήσεων μπορεί να νιώθετε πως η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας, σας έχει κουράσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι σας χτες και σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα συνεχίζουν να σας ωθούν να ασχοληθείτε με θέματα αξιών είτε αφορά τον οικονομικό είτε τον συναισθηματικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δώστε σημασία σήμερα σε ένα ζήτημα που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πάρτε μια ανάσα από τα θέματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας και ασχοληθείτε με κάτι που σας γεμίζει και σας ταξιδεύει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε προσωπικά σας θέματα ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε περισσότερο ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.