ΖΩΔΙΑ

12/02: Αναζήτηση συναισθηματικής τροφής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Φεβρουαρίου 2022

12/02: Αναζήτηση συναισθηματικής τροφής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο του Καρκίνου απέναντι από την Αφροδίτη και τον Άρη. Η ώθηση θα είναι να ασχοληθούμε με τις συναισθηματικές μας ανάγκες και να αναζητήσουμε πηγές από τις οποίες θα πάρουμε συναισθηματική τροφή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείτε ένα προσωπικό ή οικογενειακό ζήτημα με διαφορετική ματιά και μεγαλύτερη ευαισθησία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται με μεγαλύτερη ευαισθησία και μπορείτε να δώσετε μία μεγάλη αγκαλιά στον άνθρωπο που την έχει ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα υπάρχει η τάση να παρασυρθείτε και να δράσετε καθοδηγούμενη/ος από τα συναισθήματά σας χωρίς να βάλετε την λογική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και την ανάγκη να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται με τις συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο από τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα γεννιέται έντονα η επιθυμία να μεταφέρετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας και έχετε την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα φιλτραρισμένα μέσα από τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα συναισθηματικές φορτίσεις μπορεί να σας κρατήσουν λίγο πίσω σε σχέση με αυτά που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ευεργετική για εσάς ειδικά αν θελήσετε σήμερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχετε με κάποιον τρόπο στην καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα ή να υπολογίσετε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας πάντα φέρνει μία είδους αναστάτωση ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μια καθημερινή σας δραστηριότητα σας καλεί να της δώσετε περισσότερη σημασία από ότι συνήθως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκή η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα σπρώχνοντάς σας να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.