ΖΩΔΙΑ

17/2: Τα πράγματα μπαίνουν σε μια ρεαλιστική σειρά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2022

17/2: Τα πράγματα μπαίνουν σε μια ρεαλιστική σειρά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο της Παρθένου αποφορτίζοντας την ένταση της Πανσελήνου καθώς προχωρά η ημέρα. Η συγκεκριμένη θέση της Σελήνης και η θετική της σχέση με τον Ουρανό μας βοηθά σήμερα να βάλουμε τα πράγματα σε μια ρεαλιστική σειρά. Μας ωθεί να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες, να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες και να κάνουμε μία εκτίμηση της συναισθηματικής μας κατάστασης καθώς και της υγείας μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μπορεί να μην εύκολο να αλλάξουμε κάτι το οποίο έχει μπει στην καθημερινή μας ρουτίνα αλλά αυτό δεν ισχύει για εσάς και ειδικά στην παρούσα φάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα αν αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σας γεμίζει πάθος και σας εμπνέει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αυτή τη στιγμή δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να αναζωογονήσει την προσωπική σας ζωή, το σπίτι και τον ιδιωτικό σας χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η οποιαδήποτε ανταλλαγή πληροφοριών, ιδεών και γενικότερα επαφών μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητική αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ένα οικονομικό ή καθαρά πρακτικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και χρειάζεται την προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, είναι αλήθεια πως σήμερα πραγματικά μπορείτε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, υπερπηδώντας εμπόδια μπροστά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του αλλά μην πιέσετε και τα γεγονότα προς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να ανασκουμπωθείτε σχετικά με κάτι το οποίο είτε αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο είτε μια δραστηριότητα μέσα σε ομάδα ατόμων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε και να επενδύσετε με σταθερές κινήσεις σε κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις φιλοδοξίες σας και έχει δομή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να αξιολογήσετε και να κατευθύνετε τα πράγματα στον πιο αποτελεσματικό δρόμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αυτή τη στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά, βαθιά και ουσιαστικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν σήμερα με κάποιον τρόπο και θα πρέπει να φροντίσετε να γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για εκείνους, ακόμη και να χρειαστεί να μπείτε σε δοκιμασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.