ΖΩΔΙΑ

20/02: Δημιουργήστε ισορροπίες όπου είναι απαραίτητο -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Φεβρουαρίου 2022

20/02: Δημιουργήστε ισορροπίες όπου είναι απαραίτητο -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με σχέσεις και συνεργασίες. Η σχέση της με τους Χείρωνα/Άρη/Αφροδίτη μπορεί να φέρει διλήμματα ωστόσο η συμμετοχή του Κρόνου είναι ευεργετική και σταθεροποιητική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα να σας απασχολήσει και να δώσετε την ενέργεια και δυναμική σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μια καθημερινή κατάσταση μπορεί να σας πιέζει σήμερα ή να μην έχετε όρεξη να ασχοληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ενδέχεται να μην μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα όπως τα έχετε προγραμματίσει. Δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε αλλά ούτε και να πιέσετε τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις μπορεί να σας προβληματίσουν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε την εύνοια να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία σας δίνουν συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα και εστιάστε σε ότι μπορεί να σας δώσει προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας ανάλογα τις δικές επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεκουραστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα συνδεθείτε με το περιβάλλον σας με όσο πιο δημιουργικό τρόπο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σκέψεις έρχονται σχετικά με επανατοποθετήσεις σε ζητήματα που είναι ανοιχτά στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η κούραση είναι εμφανής γι' αυτό σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ταξιδεύουν και σας ηρεμούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα βρείτε χρόνο για εσάς και ξεκουραστείτε σωματικά αλλά και ψυχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

TAGS