ΖΩΔΙΑ

22/2: Δώστε αντικειμενική διάσταση στα πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2022

22/2: Δώστε αντικειμενική διάσταση στα πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σχέση της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Κρόνο σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που δεν έχουν μπει σε μια τελική ευθεία ή έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Η καλή ισορροπία των συναισθηματικών φορτίσεων και η αντικειμενική ματιά στα δεδομένα υπόσχονται την ισορροπία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα πάρτε τις αποστάσεις σας από άτομα και καταστάσεις οι οποίες σας αγχώνουν για κάποιον αντικειμενικό λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα σχέσεων και συνεργασιών μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα είτε για σημαντικούς αντικειμενικούς λόγους είτε όχι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βάζουν σε σκέψεις, τις οποίες καλό θα είναι να βάλετε πρώτα σε σειρά πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ευνοϊκή η σημερινή ημέρα αν αποφασίσετε να αφήσετε λίγο τα τρέχοντα στην άκρη και δώσετε σημασία σε ότι σας γεμίζει ψυχικά και σας ηρεμεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δώστε χώρο και χρόνο σήμερα σε πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια, χωρίς περιορισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να δίνετε αντικειμενική υπόσταση σε ότι συμβαίνει γύρω και μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα οικονομικά ζητήματα και γενικότερα ότι αφορά χρήματα, αξίες και κτήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα έχετε την δύναμη, το σθένος και την θέληση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν μείνει πίσω λόγω διαφόρων καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι σκέψεις μπορεί κάποιες φορές να αλλοιώνουν την πραγματικότητα και σήμερα θα πρέπει να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, προκλήσεις μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα με κάποιον τρόπο ωστόσο θα είναι διαχειρίσιμες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε γνωρίζετε καλά, έχετε εμπειρία και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος με τον Δία στο ζώδιό σας μπορεί να αλλάξει το σκηνικό από την μία στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.