ΖΩΔΙΑ

24/2: Δυσκολία στην έκφραση και επικοινωνία: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Φεβρουαρίου 2022

24/2: Δυσκολία στην έκφραση και επικοινωνία: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη βοηθώντας μας να σχεδιάσουμε την πορεία της επιλογής μας. Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με του Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή δυσκολία στην έκφραση και την επικοινωνία αλλά φέρνει ταυτόχρονα πρωτότυπες χρήσιμες σκέψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το μυαλό σας ταξιδεύει σήμερα προσπαθώντας να ανακαλύψετε τρόπους να νιώσετε περισσότερο ασφαλής στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα αφιερωθείτε σε έναν σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα έχετε δύο επιλογές στην διάθεσή σας και είστε αρκετά έξυπνη/ος για να ακολουθήσετε την πιο συμφέρουσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αυτή τη στιγμή σας ζητείται ή εσείς νιώθετε πως χρειάζεστε μία αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι σήμερα να πορευτείτε μόνη/ος βάσει το δικό σας πρόγραμμά και τις δικές σας επιλογές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται προσωπικά θέματα συναισθηματικού ή εργασιακού επιπέδου να έρθουν στην πρώτη γραμμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποφύγετε επαφές και συζητήσεις για πολύ προσωπικά θέματα με οικεία άτομα ή συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σκέψεις ή γεγονότα ενδέχεται να σας απομακρύνουν από τον στόχο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να κινηθείτε ευέλικτα χωρίς μεγάλες προσδοκίες ειδικά σε ότι αφορά την βοήθεια από το άμεσο περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδέες έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που αφορούν είτε τα οικονομικά σας είτε τον τρόπο που θα μπορέσετε να πάρετε περισσότερη χαρά από τα δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων και νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε κάποια πολύ συγκεκριμένα βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δεν χρειάζεται να μοιραστείτε οποιαδήποτε σκέψη έχετε στο μυαλό σας με τους ανθρώπους γύρω σας, όσο κοντά και αν τους νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.